20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Жителів Авдіївки просять зберігати спокій: у прифронтовому місті пройдуть антитерористичні навчання
Жителів Авдіївки просять зберігати спокій: у прифронтовому місті пройдуть антитерористичні навчання

Жителів Авдіївки просять зберігати спокій: у прифронтовому місті пройдуть антитерористичні навчання

В ООС анонсували  антитерористичні навчання, які відбудуться 26-27 травня 2021 року в прифронтовій Авдіївці.

Повідомлення оприлюднили у відомстві Генерального управління СБУ в Донецькій та Луганській областях. Пресслужба відомства відзначає, що умови навчань будуть максимально наближені до реальних, тому жителів Авдіївки просять не панікувати та з розумінням поставитися до ситуації.

У рамках навчань особливу увагу приділять протидії диверсійним та терористичним загрозам. Навчання проходитимуть в рамках операції Об’єднаних сил та за участі регіональних суб’єктів боротьби з тероризмом.

Прохання до громадян

Оскільки умови проведення навчань будуть максимально наближеними до реальних, жителів Авдіївки просять зберігати спокій. Також необхідно при пересуванні містом мати при собі документи, що засвідчують особу громадянина (це може бути паспорт, водійське посвідчення, довідка про навчання тощо).

Стрічка новин України та світу, військові новини в нашому Viber

Крім того, у разі виявлення підозрілих предметів українців просять звертатися за адресами та телефонами: 1) 2 управління (з дислокацією в м. Маріуполь) ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях, тел.: 0629-52-53-94; 2) ГУ НП України в Донецькій області, тел.: 102, 0629-51-98-01.

За цими адресами та телефонами також можна отримати всю необхідну інформацію про протиправні дії невідомих осіб, їх причетність до ДРГ або терористичних підрозділів бойовиків.

Арсенал бойовиків у районі проведення ООС

Нагадаємо, що 24 травня у районі ООС було виявлено арсенал бойовиків: це вибухівка (півтора кілограма) та набої (в кількості понад дві тисячі).

“Служба безпеки України виявила у Донецькій області схрон учасників незаконних збройних формувань. Схованку зловмисники облаштували під час ведення активних бойових дій і звільнення території регіону від бойовиків”, – йдеться в повідомленні пресслужби ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях.

Всі новини України та світу, новини зі Сходу в нашому Telegram

Нагадаємо, раніше портал MY.UA  повідомляв, що  на Донбасі тривають провокативні обстріли.

Також портал MY.UA писав про зовсім юного українського захисника, чия історія вразила українців.

Не пропустіть наші новини на каналі в Twitter та читайте нас у Flipboard

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Кукиб
Журналист
Поделиться сюжетом