Із протитанкових ракет — по мирних людях: бойовики обстріляли селище Північне на Донбасі
Із протитанкових ракет — по мирних людях: бойовики обстріляли селище Північне на Донбасі

Із протитанкових ракет — по мирних людях: бойовики обстріляли селище Північне на Донбасі

У Північному (це одне з прифронтових селищ на Горлівському напрямку) в будинки та гаражі мирних жителів прилетіли російські боєприпаси, що пробивають танкову броню. Лиш дивом окупанти нікого не вбили та не скалічили.

Про це йдеться 25 травня у сюжеті ТСН.16:45.

З окупованого терикону ведеться обстріл нашої території. Його добре чути, але складно зловити на камеру — ледве помітний спалах і добре чутний прихід.

Бігати попід териконом журналістів змушує боєць Щасливий. Це не псевдо, це прізвище і під час цього донбаського фітнесу він переконує  — всі сім років війни йому щастить. Хоча його вороги і створюють неприємності.

Боєць на псевдо "Ватра" напередодні спостерігав незвичне — над головами полетіли протитанкові ракети.

Відео Новини з фронту: будинки й гаражі у Північному обстріляли російськими боєприпасами

Із протитанкових ракет по мирних людях. У Північному - це одне з прифронтових селищ на Горлівському напрямку - в будинки та гаражі прилетіли російські боєприпаси, що пробивають танкову броню. Лиш дивом окупанти нікого не вбили та не скалічили. ТСН поспілкувалася з власниками атакованих осель.    

Новини з фронту: будинки й гаражі у Північному обстріляли російськими боєприпасами
ТСН. 16:45
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

Прилетіло сюди, у селище Північне. Перша ракета поцілила в гараж. Власник сусіднього гаража сапає траву поруч і розповідає — пошкодженим майном його сусіди не користуються, а він сам не бачить приводу для хвилювання.

По Північному журналісти ходять без бронежилетів та касок. Це не перша лінія оборони, тут живуть люди. Але саме сюди прилетіла друга керована ракета. Від неї наразі залишився дріт на стовпі.

Сусіднє подвір’я встелене склом. В результаті вибухової хвилі у будинку тепер вибиті шибки. Не витримали і паркани, зроблені зі звичайного шиферу. Місцева жителька Валентина Миколаївна не розуміє, який сенс по ній стріляти протитанковою ракетою.

Придивляється до пошкоджень  і Дмитро — в нього пошкоджений паркан. З-поміж побитих шиферин переконує, що такі обстріли дають йому право зробити все, аби його власному сину ніколи не довелося надягти військову форму.

"Призовна комісія питає: "Де син? Чому він не йде на війну?" А як він піде, якщо він це все бачив,  у нього психічна травма", — пояснює чоловік.

Нагадаємо, що протягом минулої доби, 24 травня, бойовики вісім разів порушили режим припинення вогню.

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Автор:
Наталія Нагорна
Источник материала
loader
loader