19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"Я на своїй шкурі побачив, що таке звірячий режим Лукашенка" - нардеп Гузь
"Я на своїй шкурі побачив, що таке звірячий режим Лукашенка" - нардеп Гузь

"Я на своїй шкурі побачив, що таке звірячий режим Лукашенка" - нардеп Гузь

За словами депутата, йому довелося просидіти 10 діб за ґратами за участь в акції протесту разом з білорусами.

У прямому ефірі суспільно-політичного ток-шоу "Право на владу" 27 травня обговорюють зухвале захоплення пасажирського авіалайнера у Мінську заради викрадення 26-річного опозиціонера Романа Протасевича, яке шокувало увесь цивілізований світ. 

Про свою позицію та досвід у Білорусі у ток-шоу "Право на владу" розказав народний депутат від групи "За майбутнє" Ігор Гузь.

"Я хочу вам розказати про свою особисту історію з паном Лукашенком. Мені довелося у свій час в Мінську просидіти 10 діб за ґратами за участь в акції протесту разом з білорусами, бути побитим ОМОНом, депортованим з Білорусі, тримаючи 10 днів голодівку на воді. І тільки завдяки Ющенку Віктору Андрійовичу, який тоді був президентом, мене і моїх колег-українців витягнули з казематів Мінська. Я на своїй шкурі побачив, що таке звірячий режим Лукашенка деякий час тому. Коли в мене минуло 5 років неможливості в'їхати до Білорусі... У минулому скликанні я займав посаду заступника голови комітету у закордонних справах нашого парламенту. Я їхав до Білорусі - і мені на в'їзді до Білорусі знову 5 років не дали в'їхати до так званої "братньої" держави", - наголосив Гузь.

Нагадаємо, білоруська журналістка вважає, що нардеп Євгеній Шевченко "заслуговує на білоруський паспорт". Вона додала, що його треба відправити до Лукашенка.

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

 

Источник материала
Поделиться сюжетом