Переможниця "Холостяка 11" Анна Богдан розлучилася з коханим і погладшала на 16 кілограм
Переможниця "Холостяка 11" Анна Богдан розлучилася з коханим і погладшала на 16 кілограм

Переможниця "Холостяка 11" Анна Богдан розлучилася з коханим і погладшала на 16 кілограм

Анна Богдан вже розповідала історію знайомства зі своїм колишнім чоловіком Андрієм Богданом. Але мало згадувала про їх розставання, яке болісно вдарило по моральному і фізичному, як ми помітили по фото, здоров'ю дівчини.

Всі новини України та світу, новини стилю життя в нашому Telegram

Знайомство пари відбулося банально, як і більшості людей, в одному із закладів. Відносини Анни та Андрія спочатку не склалися і після другого побачення дівчина вирішила, що їм більше нема чого зустрічатися.

"Два рази ми побачилися. Потім ми не спілкувалися, мені якось не цікаво було. І зовні не сподобався, і в спілкуванні якось не сподобався. Не сподобався чоловік, сенс далі ходити? "- зізналася дівчина.

Через деякий час Андрій знову написав Ганні, що він дуже сильно схуд, і попросив її допомогти йому з вибором одягу.

Дівчина погодилася. Після цього він запропонував їй поїхати з ним на екскурсію в Чорнобиль. Ані пропозиція сподобалася, так як вона любить подібні розваги. З того моменту у них зав'язалися стосунки. Як каже сама Анна вони зійшлися на інтересах.

Стрімкі відносини через три місяці переросли в пропозицію Андрія Ганні вийти за нього заміж. Це було несподіванкою, але дівчина відповіла заповітне "Так".

Стрічка новин сайту, включаючи Новини культури - в нашому Viber!

Розписалася пара 3 вересня в Києві. Їх шлюб тривав недовго. У 2019 році вони розлучилися. Ініціатором розлучення стала Анна.

Анна Богдан зізнається, що колишній чоловік жахливо її ревнував, хоч вона і не давала для цього приводів. Він хотів, що б дівчина перебувала вдома, не працювала. Але так як Анна любить свою роботу, вона не змогла замкнутися в золотій клітці і просто бути прикрасою свого чоловіка.

Анна не приховує, що саме вона і стала ініціатором розлучення, а також ділиться найпотаємнішими таємницями про те, що це рішення для неї було важким.

"Мені важко давалося це рішення, тому що я любила людину. Це моя перша любов",- сказала вона.

Андрій Богдан не бажав розлучення з Ганною. Він намагався якось вплинути на рішення дружини піти від нього. Знаходив підходи до її батьків, щоб вони хоч як небудь допомогли йому, до друзів.

Дівчина говорить про те що його друзі не один раз приїжджали до неї що б переконати не подавати на розлучення. Але рішення Анна зробила для себе давно.

Сімейна пара, Анна і Андрій навіть відвідували сімейного психолога, але і це не стало рятувальним колом в їхніх стосунках.

Богдан каже, що її колишній чоловік не бачив у собі жодних проблем, помічав він лише їх у Ганні.

Також дівчина давала останній шанс колишньому чоловікові, але той не зміг нічого змінити. Адже за словами Анни:"Люди не змінюються".

Богдан не має наміру терпіти погане ставлення в свою сторону. Їй хочеться побудувати відносини з іншою людиною.

Крім того, ми писали, що Анна Богдан після фіналу "Холостяка" пішла від Міші Заливако до чоловіків східної зовнішності

Раніше сайт новин MY.UA писав, що Міша Заливако незадовго до фіналу весело проводив час у компанії Лесі Нікітюк.

Слідкуйте за нами в Flipboard

Приєднуйтесь до нас в Twitter

Источник материала
Поделиться сюжетом