ФК Буковина U17 - у фіналі вищолігового чемпіонату України
ФК Буковина U17 - у фіналі вищолігового чемпіонату України

ФК Буковина U17 - у фіналі вищолігового чемпіонату України

Команда «Буковина» U17 (тренер - Юрій Шелепницький) зіграла матч-відповідь плей-оф чемпіонату України (ДЮФЛУ, вища ліга). Про це повідомляє chernivtsisport.com.

Наші земляки зустрічалися на штучному полі ФОК «Олімпія» з колективом СДЮСШОР «Полісся» (Житомир). Нагадаємо, що гра у Житомирі завершилася нульовою нічиєю.

На 26 хвилині гри житомирська команда залишилася у меншості. За друге попередження поле достроково залишив Вадим Гордійчук. Після цього вихованці Юрія Шелепницького мали кілька можливостей відзначитися, однак у першому таймі господарі поля голів не забили. А на останній хвилині першої половини зустрічі шкіряна куля могла опинитися у воротах буковинської команди. На щастя, забити гравцям житомирської команди не вдалося.

На 63 хвилині гри результативний удар на свій рахунок записав кращий бомбардир буковинської команди Олег Криницький. Найреальнішу можливість зрівняти рахунок у грі та здобути путівку у фінал гравці «Полісся» U17 мали вже на третій доданій хвилині. «За позбавлення команди суперника очевидної гольової можливості» з поля вилучили буковинця Максима Микитюка, а у ворота господарів призначили небезпечний штрафний - суперник свій шанс не використав.

«Буковина» U17 перемогла з рахунком 1:0 та здобула путівку у фінальну частину змагань. За словами Юрія Шелепницького, фінальна частина відбудеться 17-20 червня у Тернополі.

Склад «Буковини» U17: Анатолій Волощук, Олег Скакун (Максим Василишин, 90+1), Микола Лаба, Олександр Івасюк (Максим Микитюк, 88), Павло Гончар, Іван Жумига (Максим Куляк, 88), Олег Криницький, Олександр Таневський (Євген Маркін, 50), Олександр Божескул, Андрій Фучинський, Микола Черкез (Артем Барчук, 65). Запасні: Максим Майданюк, Олександр Олійник, Ілля Приказка.

Гол: Олег Криницький (63).

Теги по теме
новости Черновцов чемпионат Украины
Источник материала
Поделиться сюжетом