Ольга Бузова стане футбольним арбітром на Чемпіонаті Європи 2021, Дмитро Тарасов у шоці
Ольга Бузова стане футбольним арбітром на Чемпіонаті Європи 2021, Дмитро Тарасов у шоці

Ольга Бузова стане футбольним арбітром на Чемпіонаті Європи 2021, Дмитро Тарасов у шоці

Співачка, телеведуча, актриса й дизайнерка, а також колишня дружина футболіста Ольга Бузова вирішила покорити нову вершину. Цього разу це футбольний чемпіонат «Євро-2021».

Ольга Бузова вважає себе досить підкованою в футбольних питаннях. Вона колишня дружина футболіста. У 2019 році Бузова провела два тренувальні дні з «Барселоною» в рамках туру «Камп Ноу». Зірка має два улюблені футбольні клуби: «Зеніт» (говорить, що всі, хто із Санкт-Петербурга, вболівають за цю команду) та «Барселона».

У своєму акаунті в мережі Інстаграм зірка поділилася цікавою новиною. Так, вона написала,  що повертається у футбол. Бузова заявила, що на чемпіонаті «Євро-2021» вона стане арбітром — тобто судитиме матчі. 

Також вона жартома відзначила, що у неї багато червоних карток, тому футболістам треба бути обережними. Наголосила артистка й на тому, що не даремно ж вона сиділа шість років на трибуні як вболівальниця. 

До свого посту Ольга Бузова додала яскраву світлину, на якій вона у спортивній формі: ліловій футболці, чорних шортах та гетрах в тон футболки. Також вона відзначила, що коли буде в ролі арбітра, то також матиме яскраву форму. Додала, що таким яскравим вона бачить своє нове життя. 

Стрічка новин України та світу, новини шоу-бізнесу в нашому Viber

Нове життя Ольги Бузової

Дійсно, у Ольги зараз багато подій у житті. Вона заявила, що стане музичним тренером на шоу «Х-фактор» у Білорусі. 

Також вона взяла участь у фестивалі ParkSeason Fest. Подія ознаменувалася скандалом. Бузова дозволили собі під час виступу нецензурну лексику. 

В мережі припускали, що артистка була в стані алкогольного сп’яніння. Також критикували її рухи на сцені, які були доволі зухвалими.

Ольга скільки всього звалила на себе, що на початку травня навіть потрапила в лікарню. Їй зробили невелику операцію. За станом артистки деякий час потому наглядали лікарі. 

Імовірно, зараз вже все добре, оскільки зірка «Дому-2» в спортивній формі фотографується на футбольному полі. 

Всі новини України та світу в нашому Telegram

Нагадаємо, раніше портал MY.UA  повідомляв, що в Бузової сталися зміни в особистому житті. 

Не пропустіть наші новини на каналі в Twitter та читайте нас у Flipboard

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Кукиб
Журналист
Поделиться сюжетом