Перший день літа: як зі смаком привітати друзів та родичів
Перший день літа: як зі смаком привітати друзів та родичів

Перший день літа: як зі смаком привітати друзів та родичів

Відповідно хочеться розділити свою радість від приходу літа з близькими, навіть попри досить прохолодну погоду. Для цього Gazeta.ua пропонує цікаві вітання та листівки.***Теплий дощик повідомив: весни пісня заспівана!І у віконце стукає до нас перший день літа.Нехай літо принесе вам багато радісних турбот,Відпустка нехай в сезон пройде без особливих турбот.Нехай вам в гаю соловей серенади заспіває,І тоді з серця смуток обов'язково піде.Хай вам веселка подарує яскраві сяйва,Ну, а перший день червня квітів пахощі.

***З першим літнім днем хочемо привітати,Побажати вам щастя і добра.Нехай вам багато радості доставить,Ця літня, чудова пора!***Хай закрадуться в твоє серцеВеселощі, радість і тепло,І найперший літній деньПройде надзвичайно вдало!Емоцій бурхливих, розваг,Сміху і щастя в душі,І всі три місяці світанкиЗустрічати з усмішкою на обличчі!
***У перший день літа я поспішаю привітати своїх батьків. Вони заслужили це свято, всю весну працюючи на городі та саджаючи грядки. Так нехай же насолоджуються чудовим червневим святом і з нетерпінням чекають плоди своєї праці. Хочу побажати їм міцного здоров'я і благополуччя.***Вітаю вас з першим днем літа, мої дорогі друзі. Це чудове свято душі і тіла. Давайте будем радіти теплим дням, які чекають на нас з вами попереду. Відпочинимо на пляжі, купаємося досхочу, насолоджуємося жарким сонечком. І не будемо сумувати про весну, зовсім скоро прийде нова.***Вітаю з першим днем літа! Бажаю, щоб погода нас радувала і приносила безліч яскравих, теплих, сонячних днів. Щоб легкість і відмінний настрій послужило приводом до безлічі цікавих подій і радості. Насолоджуйтеся теплом, вбирає сонячну енергію і випромінюйте позитив! 1 червня церква вшановує пам'ять священномученика Патрикія Прусського і трьох його пресвітерів. А у світі відзначають День захисту дітей. Варто не забути сьогодні привітати й іменинників. День Янгола відзначають власники імен Анастасія, Дмитро та Іван.

Источник материала
Поделиться сюжетом