5 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Таропрогноз на літо: що карти нам віщують
Таропрогноз на літо: що карти нам віщують

Таропрогноз на літо: що карти нам віщують

Карти Таро працюють з нашим минулим та майбутнім.

Карти Таро пов'язують з таємним мистецтвом єгипетських жерців, проте - це не так, адже вони з'явилися у Середньовічній Італії та були своєрідною символічною енциклопедією, де вигадливо поєдналися християнські та язичницькі мотиви. У наші дні карти Таро використовуються для ворожіння на майбутні періоди, для того, щоб зрозуміти минулі дії та з'ясувати те, що ще не стало майбутнім. Цей спосіб ворожіння використовують і знані езотерики, і початків, і психологи під час своїх сеансів. А щоб дізнатися більше про те, яким для вас буде літо 2021 року, читайте таропрогноз на три літні місяці від езотерикині Олени Кузьмич.

Прогноз Таро на кохання та стосунки 
Карта на літо 2021 "Імператриця" 

Ця карта, яка належить до старших арканів, тобто, таємниць Таро, свідчить про розвиток, жіночність, чуттєву насолоду, родючість, співчуття, творчість, виховання, задоволення життям. Також вона оповідає про концентрацію на мистецтві та красі, життя в гармонії з природою, бажання бути екстравагантним, розкішне життя, усвідомлення власної чуттєвості. 

"Імператриця" говорить про творчий та материнські аспекти жіночності. Цей архетип пов'язаний з плодовитістю та родючістю. Також ця карта пов'язана з природою, мистецтвом, красою, але водночас з такими негативними якостями як жадібність, власницькі інстинкти і підтримка своїх слабкостей. 

Протягом літа 2021 року слід сконцентруватися на пошуку гармонії та порозуміння у стосунках. Зараз вам потрібно виховувати власні почуття та усвідомити свою сексуальність. Можливо, на ваше життя впливає сильна материнська фігура, тому потрібно унормувати стосунки з нею. 

Не сумнівайтеся в успіху своїх планів, навіть найоригінальніших.

Прогноз Таро на роботу та кар’єру
Карта на літо "Двійка жезлів" 

Ця карта, яка належить до молодших арканів Таро, тобто, вказує на досить побутові речі, розповідає про досягнення, сміливість, мирські бажання та особисту силу. Ця карта повідомляє про певне відчуття всесилля, переконання інших людей в своїх талантах, сміливе відстоювання власної позиції, демонстрацію ділових якостей, гнучкість та напір, оперативне підхоплення нових ідей, розширення горизонтів, випробування на зрілість ідей.

Вона акцентує на необхідності відстоювати власні інтереси та бажанні знайти свій власний рівень сили. Ви впевнені, що можете зробити більше, ніж ви робили до того, на що не здатні були раніше. 

Проте слід бути дуже обережними, бо цей шлях веде до гордощів. Отримана влада та могутність можуть затьмарити ваші справжні потреби та цілі. Настав час проявити ініціативу та здійснити свої наміри. Протягом літа 2021 року ви маєте показати, що ви - та сила, з якою слід рахуватися, тому сміливо беріть бика за роги та пам'ятайте, що сила всесвіту тече крізь вас.  

Прогноз Таро на фінанси
Карта тижня "Паж жезлів" 

Ця карта, яка належить до так званих карт двору, розповідає про новий погляд на речі, ентузіазм, шанс. Вона повідомляє про бажання піти у новому напрямку, пропозиції, творчий ентузіазм, чесність, а подекуди й інфантильне ставлення до справ, перевірку своїх сил. 

Ця карта говорить про те, що настав час розпочати нову справу, дослідити всі можливості, що відкриваються перед вами, отримати натхнення від можливих перспектив. Проте є ризик, що через віяння нових ідей, ви забудете про близьких, яким раніше дуже довіряли. Потрібно оперативно завершувати проєкти, щоб мати час на спілкування з ними. 

Пам'ятайте, що чим більше впевненості та натхнення ви викладете у справу, тим більшого успіху ви досягнете. Сконцентруйтеся, щоб досягнути міцного успіху. 

Читайте також:

  • Ретроградний Плутон: дата і вплив
  • Тельці-друзі: що подарувати на день народження та як разом проводити час
  • Кельтський календар дерев-2021: місяць глоду
  • Таропрогноз на 31 травня-6 червня: що карти нам віщують

Новини України: що навіщували карпатські мольфари

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Источник материала
Поделиться сюжетом