Називається дружиною і розповідає про вигаданих дітей: у Одесі жінка переслідує суддю, який розірвав її шлюб
Називається дружиною і розповідає про вигаданих дітей: у Одесі жінка переслідує суддю, який розірвав її шлюб

Називається дружиною і розповідає про вигаданих дітей: у Одесі жінка переслідує суддю, який розірвав її шлюб

Чоловік скаржиться на переслідування вже більше року.

У Одесі суддя Приморського районного суду став об'єктом переслідування жінки, шлюб якої він розірвав. Зараз вона усім говорить, що вона його дружина та розповідає про їхніх вигаданих дітей.

Через таку поведінку містянки суддя мусив звернутися до Вищої ради правосуддя. Свою ситуацію він описав у скарзі.

Суддя Приморського суду Одеси Андрій Бойчук вже втретє звернувся до Вищої ради правосуддя. Він скаржиться на жінку, яка його переслідує, шантажує і називається його дружиною.

Все почалося 4 роки тому, коли суддя Андрій Бойчук розглядав судовий позов про розірвання шлюбу. Із відповідною заявою звернувся колишній чоловік жінки-переслідувачки, яка, до речі, була присяжною у Приморському суді. Вона була проти розлучення і просила дати час на примирення. Втім, вже на наступному засіданні жінка погодилася розлучитися, і суд ухвалив відповідне рішення.

За два місяці після розлучення жінка стала переслідувати суддю. Втім, чоловік такі залицяння серйозно не сприймав, допоки вона не стала намагатися потрапити до його будинку, а також погрожувати його матері і знайомим.

У квітні 2020 року суддя вперше звернувся до Вищої ради правосуддя. Він повідомив, що ця жінка знайшла усі його персональні дані, пише усілякі гадості у соцмережі, тероризує його  та його рідних повідомленнями та дзвінками, розповідає усім, що вона його дружина та про їхніх вигаданих спільних дітей, їхні інтимні стосунки та погрожує зруйнувати його кар'єру.

Згодом були ще дві заяви, остання за 31 травня 2021 року.

Суддя повідомив, що жінка вимагає внести її в декларацію "як дружину", оплачувати її стоматологічні послуги, купувати прикраси і одяг, забороняє йому мати з кимось стосунки, оскільки відстежує усіх, з ким він контактує, погрожує, що попри все вони будуть разом.

Суддя впевнений, що у жінки психічні розлади.

У Вищий раді правосуддя попередні два рази відповіли, що у таких справах мають розбиратися правоохоронці. Суддя звернувся із заявою до поліції.

Нагадаємо, що у селищі Солотвино, що у Закарпатській області, слідчі поліції на автозаправці чіплялись до дівчини. Вони повалили її на підлогу та нібито домагались, потерпіла ж відбивалась від правоохоронців. 

Источник материала
Поделиться сюжетом