6 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Михайло Поплавський поділився рецептом свого фірмового сніданку для любителів шоколаду
Михайло Поплавський поділився рецептом свого фірмового сніданку для любителів шоколаду

Михайло Поплавський поділився рецептом свого фірмового сніданку для любителів шоколаду

Народний артист України Михайло Поплавський вирішив порадувати фоловерів рецептом швидкого, смачного і, головне, корисного сніданку, що складається всього з чотирьох інгредієнтів.

Що знадобиться

Для приготування ласощів вам будуть потрібні: йогурт, шоколад, родзинки і пластівці. Спочатку потрібно розтопити шоколад. Далі додати рідку шоколадну суміш в йогурт, перемішати до однорідної маси. На тарілку тонким шаром викласти пластівці, посипати родзинками. Зверху викласти вже зроблений крем, знову посипати родзинками. Відправити десерт в холодильну камеру на 2 години.

Всі зазначені кроки Поплавський виконав самостійно на кухні. Процес приготування й результат український артист записав на відео і виклав на своїй сторінці в Instagram.

"Смакота, народ!",- резюмував Поплавський.

Чому Поплавський опинився у фартусі

Як відомо, Михайло Поплавський є досить успішним ресторатором. Зокрема, йому належить мережа еко-ресторанів "Батьківська хата". В цілому мережа налічує 25 закладів, об'єднаних загальною концепцією: "Сало", "Вареники", "Пан Чебурек" та інші — це заклади з традиційною українською кухнею. Нещодавно в столиці відкрився ще один ресторан Поплавського - "Київська реберня". Тепер не дивно, чому в хітах співака часто звучать страви традиційної української кухні ("Український борщ", "Варенички мої", "Сало").

Нагадаємо, нещодавно Михайло Поплавський відзначив 28-річчя ректорства в університеті культури. 21 квітня 1993 року випускник КДІК став наймолодшим ректором вищого навчального закладу.

Також ми писали про Шоколадний торт з полуницею: рецепт ніжного десерту

Источник материала
Поделиться сюжетом