У мережі з'явилася інформація про виступ Måneskin в Україні
У мережі з'явилася інформація про виступ Måneskin в Україні

У мережі з'явилася інформація про виступ Måneskin в Україні

Гурт Måneskin, який переміг на «Євробаченні-2021», настільки захопив українців, що вони почали поширювати фейки про нього. Так, в мережі повідомили, що італійський рок-гурт виступить  на одному з київських фестивалів. Повідомляємо, що це фейк. Жодної офіційної інформації про це немає.

Про виступ гурту повідомили в соціальних мережах, зокрема в телеграм-каналі Culture Ukraine. 

«⚡️З’явилася інформація, що Maneskin виступлять на одному з київських фестивалів😱», — йдеться в повідомленні каналу. Поки невідомо, коли саме гурт буде в Україні та на якому саме фестивалі виступить. Багато хто прогнозує, що це може бути фестиваль Atlas Weekend. Однак на офіційних сторінках фестивалю подібної інформації поки нема.

Пізніше на каналі опублікували спростування новини. 

"Цей фейк ми зробили для того щоб побачити хто краде нашу інфу ха лол) Гарного дня, сподіваємося, колись реально приїдуть", - написали на каналі. Цікавий журналістський метод вийшов. 

"Нема совісті" - пишуть українці на каналі. 

Українці ж тим часом затамували подих

Гурт «Måneskin» для багатьох в цьому році став відкриттям. Зараз у італійців дуже багато шанувальників по встому світу, в тому числі й в Україні. У мережі зраділи новині про можливий виступ рок-гурту в Україні. Однак згодом шанувальники, дізнавшись, що це фейк, тільки ще більше розчарувалися.

«Наступного року?»,  «Чтооо»,  «В смысле в этом???», «Та вряд ли»,  «ві нід пруууфс!)», «Атлас?»,  «Атлас шоль?», «Если да, я уже лечу в Киев🤤», — коментують у мережі новину (коментарі подаємо в оригіналі зі збереженням орфографії та пунктуації авторів). 

Måneskin на «Євробаченні»

Італійський рок-гурт представив на цьогорічному пісенному конкурсі «Євробачення» пісню «Zitti e buonі». Гурт ще до фіналу вважався фаворитом. Україну цьогоріч на конкурсі представив етнофолк-гурт Go_A. Україна посіла на конкурсі п’яте місце, поступившись Італії, Франції, Ісландії і Швейцарії. 

Цікаво, що соліст гурту-переможця Måneskin Даміано Давид назвав свого фаворита конкурсу. Ним, за словами співака, стала Україна з піснею «Шум». Про це Даміано заявив на пресконференції після закінчення конкурсу. 

Колаборація

У конкурсантів склалися теплі стосунки на «Євробаченні», дійшло аж до того, що солістка Go_A Катерина Павленко повідомила, що планує колаборацію з Måneskin. 

За словами Каті, вони вже говорили з іншими учасниками про ідеї колаборацій. Крім італійського гурту, Катерині з командою було б цікаво попрацювати з представниками Ісландії, Австрії й Швейцарії. 

Катерина Павленко вважає Даміано Давида з його гуртом дуже потужними. Вона поділилася враженнями про те, як Måneskin виконували переможну пісню. Говорить, що біля сцени творилося щось неймовірне, максимально тепла атмосфера. 

Нагадаємо, раніше портал MY.UA  повідомляв, що красунчик Даміано Давид з Måneskin зайнятий.

Також портал MY.UA писав, що Go_A анонсували концерт.

Источник материала
Поделиться сюжетом