Катя Павленко з Go_A прокоментувала роман із солістом Måneskin: "Не думала, що це буде так"
Катя Павленко з Go_A прокоментувала роман із солістом Måneskin: "Не думала, що це буде так"

Катя Павленко з Go_A прокоментувала роман із солістом Måneskin: "Не думала, що це буде так"

Шалений успіх українського гурту Go_A на пісенному конкурсі «Євробачення-2021» змінив житя його учасників. Звичайно, гурт і раніше був відомим в Україні, однак зараз успіх і впізнаваність учасників злетіла до небес. Солістка гурту Катерина Павленко розповіла, як їй живеться після повернення з Роттердаму.

Катерина Павленко, солістка гурту Go_A, дала коментар виданню Vogue (Україна), у якому поділилася тим, як зараз складається її повсякденне життя, що в ньому змінилося і як ставляться до неї люди в Україні.

На «Євробаченні» катін гурт Go_A посів п’яте місце. А сам переможець конкурсу — Даміано Давид із італійського бенду Måneskin — назвав українців кращими на цьогорічному «Євробаченні». Дійсно, на гурт звалилася велика популярність. Пісня «Шум», яку представили Go_A на конкурсі, увійшла до багатьох чартів (навіть до американського Billboard). 

Як змінилося життя солістки після участі в «Євробаченні»

Катя говорить, що ніяк не може звикнути до такої популярності. За її словами, співачку почали впізнавати на вулиці. А одного разу зранку під її домом чекала групка школярів. Виявилося, що вони по історіям в мережі Інстаграм з’ясували, де Катерина живе. Хотіли побачити співачку, познайомитися. Для Каті вся ця увага трохи незвична.

Також Катя почала отримувати набагато більше коментарів про себе в соціальних мережах. Говорить, що різні покоління сприймають її по-різному. Однак читати всі коментарі часу в неї немає.

«Роман» із Даміано Давидом

Після успіху Катерини Павленко з гуртом Go_A на «Євробаченні» у жовтій пресі почали писати різне. Дійшло наіть до того, що Катерині приписали роман із переможцем пісенного конкурсу — солістом гурту Måneskin, Даміано Давидом. За словами Каті, роман — це вигадка. Хоча співпрацювати з Даміано вона не відмовилася б. Катерина говорила, що не проти створити кілька колаборацій з іншими учасниками цьогорічного «Євробачекння». 

Зміни в кар’єрному сенсі

Через велику популярність гурту, Go_A почали багато куди запрошувати. За словами Катерини, є багато пропозицій як в Україні, так і поза її межами. Мало того, багато концертів в Україні уже заплановані, а не тільки розглядаються.

Також Катя відзначила, що її почали все частіше запрошувати спікером на різні заходи. В основному вона виголошує мотиваційні промови. 

Нагадаємо, раніше портал MY.UA  повідомляв, що красунчик Даміано Давид з Måneskin зайнятий. З ким зустрічається зірка "Євробачення"?

Також портал MY.UA писав, що в мережі активно поширюють фейк про виступ Måneskin в Україні на київському фесті.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Кукиб
Журналист
Поделиться сюжетом