Матч Іспанія — Португалія: рахунок та цікаві моменти гри
Матч Іспанія — Португалія: рахунок та цікаві моменти гри

Матч Іспанія — Португалія: рахунок та цікаві моменти гри

Між збірними Іспанії та Португалії 4 червня відбулася товариська гра у Мадриді за присутності 15 тисяч уболівальників. Всі вони зібралися на стадіоні Ванда Метрополітано. Найцікавіші моменти матчу та рахунок гри — далі в матеріалі.

Після початку пандемії коронавірусу в Іспанії це перший подібний матч з такою кількістю вболівальників. Напередодні матчу між командами було багато дружніх розмов — вони в спільній заявці на боротьбу за проведення Чемпіонату світу 2030 року.

Рахунок матчу Іспанія — Португалія

Товариська гра закінчилася нічиєю. Зіграли з рахунком 0:0. 

Цікаві моменти матчу Іспанія — Португалія

Обидві команди розпочали гру неоптимальними й неосновними складами. Іспанці володіли м’ячем з перших хвилин, мали момент, коли Маркос Льоренте був на вдалій позиції, але не влучив по м’ячеві. Команда мала супер шанс, щоб забити гол, однак використати його не вдалося. 

В першому таймі іспанці володіли м’ячем 75% часу. Суперника переважили втричі. Забив гол Пепе, однак взяття воріт не було зафіксоване через порушення правил. Гол скасували.

 Головний тренер збірної Іспанії вподобав одну з атак своїх підопічних. Однак вона виявилася нерезультативною. 

У складі збірної Іспанії дебютував Емерік Ляпорт —  француз. 

Був момент, коли Кріштіану Роналду прорвався до штрафного майданчика, виконав навіс і пробив головою, однак вище воріт. 

Експерти хвалять гру в матчі Маркоса Льоренте. Говорять, що він зіграв дуже якісно з точки зору боротьби — всюди, в усіх фазах гри він був дуже корисним гравцем і помітним. 

Іспанія також змарнувала дивовижний момент, коли відбулась прострільна передача. Однак Мората до м’яча не дістався і було змарновано чудовий шанс забити. 

На 88 хвилині Коке розіграв штрафний, подав до воротарського. Голкіпер відбив м’яч перед собою. І це теж був супер шанс.

Наостанок, у іспанців була ще одна чудова нагода забити — перехоплення м’яча з відбиттям його одразу вперед. Мората отримав пас, уникнув офсайду, виходить віч-на-віч з воротарем, однак пробиває невдало. 

Нагадаємо, раніше портал MY.UA  повідомляв, що на форварда голландського клубу Траоре претендує італійська «Аталанта».

Також портал MY.UA писав, що півзахисник "Манчестер Сіті" і збірної України Олександр Зінченко повідомив, що стане батьком.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Кукиб
Журналист
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны