Просто під час матчу в пам'ять брата помер 29-річний футболіст: містика, не інакше
Просто під час матчу в пам'ять брата помер 29-річний футболіст: містика, не інакше

Просто під час матчу в пам'ять брата помер 29-річний футболіст: містика, не інакше

Відомий футболіст, колишній напівзахисник Парми — Джузеппе Перріно — помер просто під час футбольного матчу. Історія видалася містичною. Чому — читайте в матеріалі.

Трагедія сталася в Італії просто під час футбольного матчу у перший літнй день — 1 червня. 29-річний футболіст Джузеппе Перріно помер під час матчу. Спортсмен упав на газон і більше не піднявся. За попередніми даними, причина смерті футболіста Джузеппе Перріно — зупинка серця. У нього стався інфаркт. Лікарям не вдалося врятувати гравця.

У чому містика

Смерть футболіста під час матчу називають містичною, оскільки сам матч проводився в пам’ять його брата Рокко, який загинув в аварії на велосипеді, що сталася три роки тому. Рокко на момент загибелі було 24 роки. Зараз же на матчі в пам’ять брата загинув і Джузеппе. 

Джузеппе Перріно грав за молодіжний склад Парми. Потім також виступав за різні команди в третьому й четвертому Італійських дивізіонах. У професійних футбольних клубах Перріно не значився з 2014 року. 

Спочивай з миром, Пепе

Про трагедію написали на сторінці Sport Campania в мережі Фейсбук. 

«🖤 З сумом і жалем повідомляємо про смерть Джузеппе Перріно, який постраждав від хвороби, яка виявилася смертельною, під час турніру, присвяченого брату, в Поджомарино. Перріно носив футбольну форму Парми, Сапрі, Еболітани, Беллар тощо. Ми в такий непростий час приєднуємося до горя сім'ї. Співчуваємо. Спочивай з миром, Пепе», - написали в мережі. 

Співчуття

«Величезні співчуття родині. Честю було знати Джузеппе», «Р.І.П Джузеппе та щирі співчуття родині», «Прощальних слів немає. Р. І. П. Джузеппе назавжди в наших серцях. Обійми родині. зокрема його батькові Антоніо від щирого серця», «Ще одне зламане життя, дає бог стільки сил вашій родині пережити це, бідному хлопчикові не було й тридцять років», «Для такої трагедії немає слів... Господи, допоможи батькам знайти сили продовжувати жити. Нехай він спочиває з миром .. Гарної подорожі Джузеппе», — пишуть вболівальники (коментарі перекладено з італійської мови). 

Нагадаємо, раніше портал MY.UA  повідомляв, як минув матч Іспанія — Португалія.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Кукиб
Журналист
Поделиться сюжетом