Сильний старт: другий сезон серіалу "Чому жінки вбивають" — фанати в захваті
Сильний старт: другий сезон серіалу "Чому жінки вбивають" — фанати в захваті

Сильний старт: другий сезон серіалу "Чому жінки вбивають" — фанати в захваті

4 червня стартував показ другого сезону серіалу «Чому жінки вбивають». У другому сезоні сталися деякі зміни і в акторському складі і в самій концепції серіалу. Однак картина точно варта уваги глядачів. Які враження від серіалу у тих, хто вже дивився перший сезон, розповімо далі. 

По своїй натурі жінки бувають терплячими і стриманими, однак у кожної жінки є певна межа терпіння, яку краще не перетинати. Саме це і показано в серіалі. Перший сезон став історією трьох жінок, які живуть у різний час, але в одному й тому ж будинку. Всі героїні мають абсолютно різні характери, погляди на життя і принципи, однак так ще цікавіше. Поєднує жінок одне — результат від порваної нитки терпіння. 

Серіал «Чому жінки вбивають» спершу зарекомендував себе як жіночий. Однак чоловіки від перегляду можуть отримати не менше задоволення та ще й повчитися на помилках героїв. 

Серіал зняли в доволі цікавому стилі. Це інтелектуальна комедія, у якій сміх переплітається із драматичними лініями сюжету. Іскру серіалу додають непередбачувані сюжетні повороти. Є у серіалі і багато відвертих моментів. 

Враження глядачів від першого сезону серіалу

У мережі глядачі пишуть: «Супер сериал, у меня в топе среди просмотренных👌🏻», «Крутой сериал🔥🔥🔥 мне зашел, за одну ночь посмотрела🥰», «В восторге от него 🔥🔥🔥», «Супер, мне оч понравился!😍» (коментарі подаємо в оригіналі зі збереженням орфографії та пунктуації авторів). 

Другий сезон серіалу «Чому жінки вбивають»

У другому сезону змінено структуру серіалу. Якщо в першому всі події відбувалися в різний час, то в другому — все відбувається в 1949 році. Продовження серіалу отримало нову головну героїню — тиху і спокійну домогосподарку, яку зіграла Елісон Толман. 

У першому сезоні глядачі спостерігали за трьома сюжетними лініями. Вони, крім того, виявилися нерівноцінними. Однак у другому сезоні вирішили це змінити й показати одну сюжетну лінію, однак із багатьма гілками. Оповідь у серіалі більше не буде скакати з одного року в інший.Тепер серіал буде простіше дивитися й можна зосередитися на дрібних деталях та отримати ще більше задоволення від перегляду. 

Нагадаємо, раніше портал MY.UA  повідомляв деталі про другий сезон серіалу "Чому жінки вбивають". 

Також портал MY.UA писав, що в 2023 році на екрани повернуться черепашки-ніндзя.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Кукиб
Журналист
Поделиться сюжетом