Не стало 58-річного заступника командира полку "Азов", відомого за псевдонімом "Чак"
Не стало 58-річного заступника командира полку "Азов", відомого за псевдонімом "Чак"

Не стало 58-річного заступника командира полку "Азов", відомого за псевдонімом "Чак"

У суботу вранці, 5 червня, стало відомо про раптову смерть 58-річного старшого лейтенанта, заступника командира полку "Азов" по тилу Олександра Павлюка.

Відповідну інформацію повідомив прес-центр "Азова", а також про це у своєму Facebook - пості написав друг загиблого - колишній заступник голови Нацполіції В'ячеслав Амброськін.

Відомості про смерть Олександра Павлюка

Згідно з інформацією прес-служби "Азова", у загиблого Олександра Павлюка, який почав служити в лавах "Азова" з 2014 року, був позивний "Чак". Павлюк був відповідальним за матеріально-технічну сторону забезпечення військовослужбовців.

У прес-службі полку розповіли, що Олександр Павлюк був справжнім другом для всіх, мав здатність об'єднувати людей і знаходити компроміс у будь-якій ситуації.

Як написали в повідомленні представники прес-центру "Азова", завдяки унікальним організаційним здібностям Павлюка практично з нуля проходило створення і організація тилового забезпечення полку. Протягом його служби відновили і побудували кілька військових містечок для потреб військових. У відомстві додали, що багато інфраструктурних об'єктів на той час були побудовані "Азовом", чому сприяла допомога волонтерів, яких залучив Олександр Павлюк.

Що стосується причини смерті заступника командира "Азова", то такі відомості прес-центром не наводяться.

У свою чергу, В'ячеслав Амброськін тільки в неділю, 6 червня, дізнався про смерть свого друга Олександра Павлюка.

За словами колишнього заступника голови Нацполіції України, їх знайомство відбулося на війні. Амброськін зазначив, що смерть його друга була раптовою.

"У мене просто немає слів" - написав він.

Доблесна служба і численні нагороди Олександра Павлюка 

За роки служби Павлюка неодноразово нагороджували нагородами високого рангу, включаючи нагрудний знак "За доблесну службу", грамоту від парламенту, нагрудний знак "За відзнаку в службі", вогнепальну зброю та орден Данила Галицького. Відповідною інформацією поділилися в прес-службі "Азова".

Раніше MY.UA повідомляв про трагічну загибель тендітної дівчини-снайперки ЗСУ.

Крім того, ми розповідали про історію бійця "Відважного", яка до глибини душі вразила українців.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Танчик
Редактор новостей
Поделиться сюжетом