20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Незаміжня колега покійного Геннадія Кернеса Юлія Світлична народила сина
Незаміжня колега покійного Геннадія Кернеса Юлія Світлична народила сина

Незаміжня колега покійного Геннадія Кернеса Юлія Світлична народила сина

В українському медіа-просторі з'явилася звістка про те, що позафракційна народна обраниця Юлія Світлична стала матір'ю. Про це нардеп повідомила на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі "Фейсбук".

На фото видно, що у Світличної народився хлопчик вагою 3,5 кілограма і зростом 55 сантиметрів.

Кращий подарунок на день народження

Цікаво, що дитина з'явилася на світ п'ятого червня о 20: 35. Це означає, що малюк і його мама святкуватимуть свої дні народження майже одночасно, так як Світлична народилася шостого червня.

"Зустрічаю свій день народження з маленьким дивом) Ласкаво просимо в цей цікавий світ, моє велике щастя", — написала Світлична в описі до фото з пологового будинку.

Варто відзначити, що Юлія Світлична офіційно незаміжня, а тому питання, Хто є батьком дитини, багатьом не дає спокою.  

Поздоровлення не змусили себе довго чекати

Зрозуміло, практично відразу після публікації такої радісної новини, стрічка коментарів наповнилася всілякими привітаннями і побажаннями:

"Вітаю! Це неймовірне щастя і найцінніший подарунок у житті";

"Мене моя мама теж народила в свій день народження і теж 6 числа, але січня";

"Нехай сонячною буде життєва дорога";

"Вітаю!!! Свято буде перетікати з одного в інший. Щастя малюкові!";

"Урррррааааааа! Поздоровляю!!!! Найбільше щастя в цьому світі-бути мамою!!! Здоров'я Вам і малюкові!!! Божої благодаті!!!",- обсипали Світличну радісними привітаннями користувачі Мережі.  

Кар'єра української політеси Юлії Світличної

У 2016 році Юлія Світлична обіймала посаду голови обласної державної адміністрації Харківщини. Коли Володимир Зеленський переміг на президентських перегонах у 2019 році, Світлична зайняла посаду тимчасово виконуючої обов'язки голови Харківської ОДА, але пізніше була звільнена з неї.

Потім Юлія взяла участь у проміжних виборах до українського парламенту як позафракційний депутат. Вона балотувалася по округу №179 міста Харкова. 24 березня Центральна виборча комісія оприлюднила офіційні результати підрахунку голосів і визнала екс-голову облдержадміністрації Харківщини Юлію Світличну народним депутатом України.   

Нагадаємо, що глава Мінсоцполітики Лазебна розповіла, як зміняться пенсії до кінця року.

Також раніше MY.UA повідомляв про те, як у День журналістики Володимир Зеленський кинув все і відправився на відпочинок.

Источник материала
Поделиться сюжетом