Олександр Зінченко чекає на дитину, але не від дружини: курйоз після матчу Україна - Кіпр
Олександр Зінченко чекає на дитину, але не від дружини: курйоз після матчу Україна - Кіпр

Олександр Зінченко чекає на дитину, але не від дружини: курйоз після матчу Україна - Кіпр

Таким чином спортсмен хотів показати, що він на одній хвилі зі своєю вагітною дружиною Владою Седан.

Історія фото

На своїй сторінці в Instagram півзахисник "Манчестер Сіті" і збірної України Олександр Зінченко опублікував фото, на якому він робить кумедну гримасу, нібито перебуваючи "при надії". На другому фото-знімок з УЗД, де видно обриси малюка.

Фото Олександра було зроблено на стадіоні «Металіст» у Харкові. Там 7 червня пройшов товариський поєдинок, в якому збірна України приймала збірну Кіпру. Українська команда перемогла з рахунком 4: 0. Олександр Зінченко забив другий гол, присвятивши його вагітній дружині. Зінченко офіційно був визнаний кращим гравцем поєдинку і отримав традиційну нагороду «Лев матчу», а його зворушливий вчинок відгукнувся у фанатів захопленням.

До речі, збірна України на майбутньому чемпіонаті Європи зіграє проти Нідерландів, Австрії та Північної Македонії. Поєдинки заплановані в Амстердамі й Бухаресті. Футбольні вболівальники переконані, що і там Олександр проявить себе на вищому рівні. Свою кар'єру в якості захисника у складі національної збірної України футболіст розпочав 1 червня 2021 року.


Передісторія

Незадовго до цього спортсмен виклав фото з вагітною дружиною, підписавши фото «My world». Підписники позитивно відреагували на новину про майбутнє поповнення в родині, вітали майбутніх батьків, бажали успіхів у сімейному житті і міцного здоров'я малюкові.

Обраниця Зінченка Влада Седан присутня на всіх матчах чоловіка, публічно висловлюється про теплі стосунки в родині і всіляко підтримує спортивні досягнення чоловіка.

Сама Влада зробила кар'єру в Україні в якості моделі і телеведучої. Цікаво, що дівчина стала популярною після «Євро-2016». Тоді мережу заповнили фото жовто-синього вбрання Влади, а футбольні фанати назвали дівчину однією з найкрасивіших уболівальниць. Того дня майбутня дружина Зінченка була одягнена у футболку з його прізвищем.

Олександр Зінченко і Влада Седан одружилися 24 серпня 2020 року, через чотири роки після чемпіонату.

Зараз шанувальники влади можуть стежити за її життям не тільки в Instagram: дівчина створила канал на YouTube, де ділиться останніми новинами зі світу футболу. Канал зібрав вже більше 50 000 передплатників.

Раніше портал MY.UA повідомляв про те, що перемога над Кіпром – Ювілейна для збірної.

Також ми писали, що київське "Динамо" -друге за кількістю вихованців на Євро-2020.

Источник материала
Поделиться сюжетом