"Перший електричний розряд стався": Злата Огнєвич заінтригувала українців зйомками в "Холостячці"
"Перший електричний розряд стався": Злата Огнєвич заінтригувала українців зйомками в "Холостячці"

"Перший електричний розряд стався": Злата Огнєвич заінтригувала українців зйомками в "Холостячці"

Співачка, зірка, красива дівчина, а тепер ще й просто "холостячка" Злата Огневич поділилася в Instagram-акаунті holostyakstb враженнями від початку зйомок телешоу "Холостячка" з її участю.

На каналі СТБ стартували зйомки чергового проекту "Холостячка" в якому саме вона, Злата Огневич, буде вибирати собі пару до вподоби. Дівчина зізналася, що дуже хвилювалася перед початком зйомок. Не знала, чи вдасться їй зацікавити собою претендентів на її руку і серце. Але, як з'ясувалося вже після зйомок першої вечірки, її побиття були абсолютно марні. Все вдалося навіть краще, ніж вона сподівалася.

Кавалери ретельно готувалися до зустрічі з дівчиною: простудіювали масу інтерв'ю з нею, дізналися, чим вона живе, про що мріє, на що сподівається. Тим більше, що це було не складно, адже про Злату Огневич написано і знято чимало.

"Реальність перевершила всі очікування! Кожен чоловік зміг мене здивувати. Всі учасники харизматичні, цікаві. Вони прочитали мої інтерв'ю, вивчили біографію, дізналися, що я люблю, - поділилася Злата зі своїми шанувальниками і не втрималася від визнання: - багатьом вдалося натиснути на потаємні кнопочки моєї душі".

Видно, що зірку заполонили враження від першого вечора. "Холостячка" розповіла, що за все своє життя не мала стільки вражень за один вечір і стільки позитивних емоцій, скільки їй подарували потенційні женихи.

"Ніколи не подумала б, що за один вечір я зможу політати на вертольоті, погладити коня, побувати на концерті і навіть пірнути на дно океану за перлину!"- захоплено ділиться співачка.

"Первый электрический разряд"

Але найголовніше навіть не це, а те, що Злата, як зізнається вона сама, зуміла відпустити своє серце на волю і прислухатися до нього. Адже в щоденній тяганини не так просто, а часом і небезпечно, дати волю почуттям.

"Відкрию секрет: перший електричний розряд стався", - поділилася дівчина найпотаємнішим.

Таким емоційним коментарем вона супроводила серію знімків в Instagram, очевидно, зроблених після зйомок програми. На одному з фото Злата знялася в товаристві незмінного ведучого всіх "холостяків" Григорія Решетника.

 На фото сам Решетник - в елегантному білому піджаку, а Злата - в короткій сукні пастельного кольору, який вигідно відкриває стрункі ноги співачки.

У коментарі до знімків також написано, що другий сезон "Холостячки" глядачі каналу СТБ зможуть подивитися вже цієї осені.

Природно, що численна глядацька аудиторія "Холостяки" не могла не відреагувати на такий пост. Глядачі засипали Злату Огневич компліментами, зазначивши в коментарях і красу нової "холостячки", і високий професіоналізм творчого колективу телешоу.

"Найчутливіша, ніжна і красива холостячка",

"Дуже подобається українське шоу холостяк-красиво змонтовано і цікаво знято! Знімальна група-молодці, професіонали своєї справи!",

"Вітаю, бажаю, щоб на проекті знайшли своє справжнє кохання",

"У сукні ти сексапільна", - висловили своє захоплення шанувальники телешоу..

Втім, якраз плаття "холостячки" не всім припало до вподоби. Звичайно, про це також написали любителі поговорити ложкою дьогтю в бочці з медом.

"Злата дуже красива, але здивував вибір вбрання... схоже на абсолютно концертне плаття. Але ж головна героїня прийшла будувати відносини, а не виступати на сцені", " Злата-красуня!а стилісти невдало підібрали сукню (( " , - "пройшлися" по сукні коментувальники.

Тим часом у Франції стався курйоз: президент Франції Еммануель Макрон отримав потужний ляпас від чоловіка на вулиці.

Також раніше MY.UA повідомляв, що Олександр Зінченко чекає дитину, але не від дружини: курйоз після матчу Україна-Кіпр.

Источник материала
Поделиться сюжетом