28 апреля, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Катя Осадча та Юрій Горбунов приймають поздоровлення з новим членом сім'ї: "Нас тут троє"
Катя Осадча та Юрій Горбунов приймають поздоровлення з новим членом сім'ї: "Нас тут троє"

Катя Осадча та Юрій Горбунов приймають поздоровлення з новим членом сім'ї: "Нас тут троє"

Подружжя-телеведучі Осадча і Горбунов поділилися сімейним щастям зі своїми передплатниками в Instagram. Юрій Горбунов опублікував красиве спільне фото, де вони зняті на зеленому газоні перед своїм будинком.

Літня ідилія і повне відчуття щастя

Подружжя стоїть, тримаючись за руки, і Юрій ніжно приобнімает Катю за талію. Навколо панує літня ідилія: Сонце, соковита молода зелень і стрункі декоративні дерева на задньому плані, які, очевидно, служать живою перешкодою між їх садибою і сусідської. Відчуття ідилії підсилює дуже доглянутий ландшафт дворика: видно, що садівник попрацював з натхненням.

Обоє з подружжя одягнені в біле, що підкреслює атмосферу літа і безтурботного вихідного дня, наповненого гармонією і спокоєм.

"Щаслива неділя", - підписав Юрій опублікований знімок і супроводив його хештегами #літо #літо2021 #настуттроє.

"Третій" - з кожним знімком все помітніше

Те, що їх троє стає все очевидніше. Вагітність Каті Осадчої все більш видно. Подружжя, які офіційно одружилися в 2017 році, чекають вже другу спільну дитину. А сама 38-річна Катя Осадча стане матір'ю вже втретє. Свою першу дитину сина Іллю, вона народила ще в 2002 році, будучи тоді одружена з бізнесменом Олегом Поліщуком. Однак життя з першим чоловіком не склалося, і в 2017 теледива вступила в новий шлюб – з колегою Юрієм Горбуновим. Того ж року у них народився спільний син Іван.

А зараз подружжя з радістю оголосили, що чекають третю дитину. Хто буде-хлопчик, чи дівчинка, не говорять. Можливо, подружжя і самі вирішили заздалегідь не дізнаватися стать дитини, щоб зробити самим собі сюрприз. А можливо, вони просто інтригують своїх шанувальників. Втім, в коментарях до більш ранніх фото шанувальники зоряної пари припустили, що цього разу у подружжя може бути дівчинка: вже дуже Катя Осадча розцвіла і покращала з цією новою вагітністю. 

Підписники радять не зупинятися на третій дитині

У коментарях до свіжого фото Передплатники висловили захоплення зірковою парою і побажали молодим батькам щасливого поповнення в сімействі. До речі, деякі так і побажали їм-ще багато дітей.

"Катя і Юрій, вітаю вас!";

 "Дай бог вам трьом здоров'я";

 "Моя ідеальна пара!";

 "Ви найкращі! Бажаю вам ще багато-багато дітей! Але дівчинку-це обов'язково";

"Дуже рада вашим новинам! Приємно дивитися на вашу пару, ви завжди такі закохані і щасливі))) бажаю, щоб так було завжди";

"Все сяє щастям: і очі обох, в руки обох, а також Зелано трава, блакитне небо, яскраве тепле сонце!";

"Вітаю з новим членом сім'ї, це прекрасно";

"Коли тебе світить сонце, ти маєш свою тінь", - написали подружжю в коментарях.

Нагадаємо, Пітт, Буллок, Татум і... Свинарчук: учасниця "Топ-модель по-українськи" знялася в голлівудському фільмі.

Також раніше MY.UA повідомляв, що Сальвадор першим у світі зробив Біткойн законним платіжним засобом.

Источник материала
Поделиться сюжетом