Новий смартфон Xiaomi Mi 11 Ultra: основні характеристики, ціна і головна " фішка"
Новий смартфон Xiaomi Mi 11 Ultra: основні характеристики, ціна і головна " фішка"

Новий смартфон Xiaomi Mi 11 Ultra: основні характеристики, ціна і головна " фішка"

Xiaomi поступово втрачає репутацію економного бренду та все частіше починає пропонувати дорогі гаджети.

Цього разу компанія представила ультра-версію чергового флагмана Mi-серії, який за українськими мірками коштує близько 37 600 гривень, пише 3dnews.ru.

Основні характеристики Xiaomi Mi 11 Ultra

Головні характеристики гаджета наступні:

  • Габарити: особливої відмінності екрану ультра-версії від звичайного Mi 11 немає, та й у корпусів - ідентичні габарити. Трохи відрізняється лише товщина, яка у Mi 11 Ultra фіксована на 8,4 мм (а у Mi 11 від 8,1 до 8,5).
  • Дизайн. Шкіряна версія для Ultra відсутня, прозора задня кришка також, що в цілому погіршило зовнішній вигляд гаджета. Сторона обороту смартфона вийшла громіздкою, що теж не на користь зовнішньому вигляду. Однак є керамічна спинка, яка зовні і на дотик схожа на скляну. Гаджет представлений в чорному і білому кольорах.
  • Програмне забезпечення. Все, як у типового Mi, тільки відсутня реклама і додані суперобої.
  • Дисплей і звук: у Xiaomi Mi 11 Ultra і Mi 11 однакові дисплеї з роздільною здатністю 3200 х 1440 точок при діагоналі в 6,81 дюйма. Що стосується звуку, то, як і в Mi 1, тут відсутній міні-джек, але поліпшена передача даних по бездротовому каналу і тут вона підтримує будь-який профіль, включаючи aptX Adaptive, aptX HD, LDAC. Ультра-версія оснащена стереофонічними динаміками, що відтворюють вражаючий звук.
  • Зв'язок і бездротові комунікації. Має весь список модемів, включаючи 4G і 5G, як і у в Mi 11. Гаджет без проблем може працювати в будь-якій мережі.

Головна "фішка" Xiaomi Mi 11 Ultra

Основний акцент компанія зробила на камері. Так, Xiaomi Mi 11 Ultra оснащений відразу трьома Quad Bayer-сенсорами, кожному з яких відповідає окрема фокусна відстань.

Також гаджет "прикрасили" додатковим екранчиком на зворотній панелі.

Нагадаємо, раніше MY.UA писав, що парламентарії проголосували за введення "податку на Google", у зв'язку з чим українцям доведеться витрачати значну суму за використання додатків і підписки.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Танчик
Редактор новостей
Поделиться сюжетом