Стрілянина на кордоні: на Буковині затримали 6 контрабандистів
Стрілянина на кордоні: на Буковині затримали 6 контрабандистів

Стрілянина на кордоні: на Буковині затримали 6 контрабандистів

На Буковині наряд відділення «Біла Криниця» відділу «Порубне» неподалік держрубежу виявив групу осіб. Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон у Facebook.

Невідомі за допомогою наплічників принесли на спинах чималі пакунки та планували перекинути їх через загороджувальний паркан. На вимогу прикордонників зупинитися вони намагалися втекти. Проте, після кількох попереджувальних пострілів бійцям вдалося наздогнати і затримати шістьох правопорушників.

Як з’ясувалося згодом, молодики, віком від 16 до 26 років, є жителями прикордоння і принесли до кордону 28 ящиків сигарет. Пачкарі зізналися, що їх найняли перенести товар через кордон, за що пообіцяли кожному заплатити по 50 євро.

Наразі затриманих доставили до прикордонного підрозділу для оформлення документів адміністративного провадження за спробу незаконного перетинання кордону та злісну непокору прикордонникам.

Двох прикордонників, які затримали порушників, начальник Чернівецького прикордонного загону нагородив нагрудними знаками «За сумлінну службу».

Теги по теме
Черновицкая область задержание граница стрельба пограничники
Источник материала
Поделиться сюжетом