Ведучий програми «Гроші» отримує погрози
Ведучий програми «Гроші» отримує погрози

Ведучий програми «Гроші» отримує погрози

«1+1 медіа» 9 червня повідомила, що ведучий програми «Гроші» на телеканалі «2+2» Олександр Преподобний отримує погрози фізичної розправи після сюжету «Як деякі українські олігархи розбагатіли на смертях українців і підробленому паливі для ваших авто».

«1+1 Продакшн» 7 червня подав заяву про кримінальне правопорушення голові Національної поліції України Ігорю Клименку.

«Повідомлення з погрозами та образами надходили на особистий телефон ведучого одразу після трансляції програми, – розповіли в медіагрупі. – Компанія переймається за здоров’я та життя співробітника, а також його близьких, і сприймає погрози від фігуранта сюжету як цілком реальні. Наразі компанія робить все можливе для гарантування безпеки Олександра, проте ми сподіваємось на швидке вирішення ситуації з боку правоохоронних органів і просимо прийняти та розглянути заяву про кримінальне правопорушення».

Нагадаємо, програма «Гроші» вперше вийшла в ефір у жовтні 2010 року. До 2019 року її ведучим був Олександр Дубінський, у вересні 2019 року замість нього ведучим став Олександр Преподобний. З жовтня 2019 року на телеканалі «1+1» показували проєкт Олександра Дубінського «Дубінізми». У січні 2021 року «Гроші», «Секретні матеріали» та «Дубінізми» переїхали з «1+1» в ефір телеканалу «2+2».

Фото: 1+1

Теги по теме
Новости Общество Деньги
Источник материала
Поделиться сюжетом