Під Києвом у Бучі 15-річна школярка застрелила 16-річного друга: відзначали здачу ЗНО
Під Києвом у Бучі 15-річна школярка застрелила 16-річного друга: відзначали здачу ЗНО

Під Києвом у Бучі 15-річна школярка застрелила 16-річного друга: відзначали здачу ЗНО

10 червня в Київській області сталося цілих два інциденти зі зброєю. В результаті одного з них трагічно загинув 16-річний підліток.

Про це повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook заступник начальника Головного управління Національної поліції Київської області Андрій Неботов.

Трагедія через "фоточек"

Один з таких випадків, як зазначалося вище, призвів до фатальних наслідків. Сталася трагедія в місті Буча. Там чотири школярі здали ЗНО і пішли в гості в приватний будинок до одного зі своїх товаришів.

Під час дозвілля діти знайшли пневматичну гвинтівку і почали фотографуватися з нею. Черга за "класною фоткою" підійшла до 15-річної дівчинки. У якийсь момент, позуючи перед об'єктивом смартфона, вона випадково натиснула на спусковий гачок.

Пневматична гвинтівка

Гвинтівка виявилася зарядженою і зробила постріл. Куля влучила в область грудей 16-річного хлопчика і пробила м'які тканини, через що той помер на місці події.

Пізніше виявилося, що батько загиблого хлопчика раніше приховав гвинтівку, щоб подарувати її синові на якесь свято.

Наразі поліція з'ясовує всі остаточні причини та обставини трагедії. У поліції вже відрито кримінальне провадження за статтею про вбивство з необережності.

Тим часом в Обухівці

Того ж дня в Обухівці стався ще один інцидент. На щастя він обійшовся без жертв, але міг стати куди більш серйозним, враховуючи той факт, що в цьому випадку фігурувала не пневматика, а бойовий пістолет.

За інформацією з публікації Неботова, якийсь чоловік вирішив (на вигляд дорослий) вирішив постріляти з пістолета на сміттєзвалищі. 

Пістолет Макарова
Боєприпаси до пістолета

На щастя, стрілка затримали на місці події, і тепер він відповідатиме перед законом, ймовірно, за кількома статтями.

Стрілка затримали

"Я ж черговий раз звертаю увагу громадян і особливо батьків! Будьте обережні в поведінці зі зброєю, адже воно становить смертельну небезпеку і, на жаль, ми знову бачимо цьому підтвердження.

За всі порушення при поводженні зі зброєю винні понесуть відповідальність.

Бережіть себе і своїх близьких!",- резюмував Неботов.

Раніше ми повідомляли, що українець задушив 8-річного хлопчика і викинув тіло в каналізацію, щоб помститися його матері.

Також можливо вам буде цікаво, що український поліцейський жорстоко вбив як мінімум двох котів, яких взяв на перетримку.

Источник материала
Поделиться сюжетом