Каньє Уест зустрічається з росіянкою Іриною Шейк після розлучення з Кім Кардашьян
Каньє Уест зустрічається з росіянкою Іриною Шейк після розлучення з Кім Кардашьян

Каньє Уест зустрічається з росіянкою Іриною Шейк після розлучення з Кім Кардашьян

За даними інтернет-порталу TMZ, в День народження репера, 8 червня, журналістам вдалося спіймати іменинника до компанії російської моделі Ірини Шейк.

Що дізналися папараці

Фоторепортерам вдалося зняти, як американський репер і продюсер Каньє Уест проводив свій 44-й День народження на півдні Франції в компанії супермоделі і актриси російського походження Ірини Шейк. Пару помітили в Провансі. За даними видання, іменинник завчасно орендував цілий готельний комплекс, щоб їм з Іриною не заважали сторонні.

Звістка про спільний відпочинок розлетілася по Інтернету з огляду на те, що ще недавно Каньє перебував у стосунках зі світською левицею Кім Кардашьян. Відомо, що пара переживала труднощі у відносинах і таки прийняла рішення розійтися: в лютому 2021 року Кім офіційно подала на розлучення з репером.

З Іриною Каньє провів у Провансі чотири дні, після чого вони обидва повернулися до Сполучених Штатів на приватному судні. ЗМІ повідомляють, що ініціатором поїздки був Уест, а російська модель прийняла пропозицію провести вікенд у Франції після довгих залицянь музиканта. Варто відзначити, що Каньє та Ірина знайомі протягом 10 років. Як відомо, зірок пов'язували дружні стосунки та спільні проекти. Так, Ірина Шейк знімалася в кліпі репера на трек POWER і навіть брала участь в модних показах одягу від Уеста в якості моделі.

Життя Каньє

За версією видання USA Today, Каньє Вест став одним з найвеличніших артистів XXI століття. Критики відзначають, що це звання артист заслужив завдяки тому, йому вдалося зруйнувати існуючі стереотипи щодо виконавців репу. За словами редактора AllMusic Джейсона Беркмайера, Каньє вдалося стати зіркою світового масштабу, не змінюючи при цьому свого зовнішнього вигляду, риторики або музики під чужі шаблони.

На сьогодні сумарний обсяг продажів альбомів репера перевищив 121 мільйонів примірників, що зробило Уеста одним з найбільш продаваних артистів у світі.
Крім музики репер встиг спробувати себе в якості актора в декількох фільмах і навіть написав 3 книги.

Крім того, Каньє Уест має активну громадянську позицію. У 2020 році музикант подавав заявку для участі у виборах президента США. Тоді репера підтримали своїм голосом близько 60 000 американців. Незважаючи на скромний результат, Каньє заявляв, що ще побореться за президентське крісло в 2024 році.

Раніше портал MY.UA повідомляв про те, що Кім Кардашьян відверто привітала Каньє Уеста З Днем народження.
Також ми писали, що Каньє Вест і Gap показали першу річ з колаборації. Її тут же розкритикували.

Источник материала
Поделиться сюжетом