Шукав туалет? "Укрзалізниця" проїхалася по Олександру Усику за його дивне фото
Шукав туалет? "Укрзалізниця" проїхалася по Олександру Усику за його дивне фото

Шукав туалет? "Укрзалізниця" проїхалася по Олександру Усику за його дивне фото

На своїй сторінці в Instagram український важкоатлет опублікував фото, на якому він сидить, задумавшись, на залізничних коліях.

Суть звернення

На офіційній сторінці в Facebook акціонерне товариство «Укрзалізниця» відреагувала на опубліковане українським боксером в Instagram.
У повідомленні «УЗ» застерігає спортсмена від отримання травм внаслідок неправильної поведінки на об'єктах залізниці. Зокрема, «Укрзалізниця» просить Олександра Усика більше не ризикувати своїм здоров'ям заради оригінальної фотографії для соцмереж. У висновку боксерові бажають успішної підготовки до бою з Джошуа.

Олександр Усик поки ніяк не відреагував на публікацію «Укрзалізниці», а ось користувачі в коментарях поставилися з гумором до прочитаного і побажали українському спортсмену удачі на майбутньому бою з чемпіоном WBA, WBO і IBF в суперважкій вазі Ентоні Джошуа, який відбудеться 25 вересня 2021 року.

Кар'єра Усика

Олександр Усик виступає в першій важкій і важкій вагових категоріях і являється є абсолютним чемпіоном світу. За свою кар'єру боксер став володарем титулів чемпіона світу по версіях таких міжнародних організацій як IBF, WBA super, WBO super, WBC. 

Свій титул чемпіона світу у важкій вазі спортсменові вдалося відстояти в поєдинках з 7 суперниками. Олександр захищає звання чемпіона з 2011 року, а в 2012 році боксер став золотим призером чемпіона Олімпійських ігор, перемігши італійця Клементі Руссо. 

У 2018 році спортивний телеканал ESPN, а також авторитетні спортивні журнали Sports Illustrated, The Ring, Асоціація журналістів Америки BWAA, видання BoxingTalk, Yahoo Sports і WBC визнали Олександра Усика кращим професійним боксером 2018 року.

Усик досяг успіху не тільки в спорті, а й у створенні сім'ї. Так, боксер вже більше 9 років є люблячим чоловіком для своєї обраниці Катерини. Також Олександр відомий як багатодітний батько: разом з дружиною вони виховують трьох дітей – Кирила, Михайла та Єлизавету.

Раніше портал MY.UA повідомляв про те, що стала відома арена, де пройде бій Джошуа - Усик.
Також ми писали, що кращий супертяж Китаю вважає, що Усик переможе Джошуа, якщо бій триватиме 12 раундів.

Источник материала
Поделиться сюжетом