По-тихому поховали 30-річного видатного чемпіона
По-тихому поховали 30-річного видатного чемпіона

По-тихому поховали 30-річного видатного чемпіона

У суботу, 5 червня, в російському місті Новосибірськ помер 30-тирічний півзахисник збірної РФ з хокею з м'ячем Максим Ішкельдін.

Відповідну інформацію повідомив інтернет-ресурс Sport-express.

Відомості про померлого російського хокеїста

Повідомляється, що Ішкельдін помер через тромб, що відірвався уві сні, хоча ніщо не віщувало біди - спортсмен був абсолютно здоровий і був прихильником спортивного способу життя.

Максим Ишкельдин

Незадовго до смерті Ішкельдін досяг чемпіонства у складі хокейного клубу "Єнісей", а навесні повернувся до Хабаровського "СКА-Нафтовика". До цього був успішним гравцем ще двоух російських команд. Був володарем п'яти титулів російської Суперліги і взяв участь у шести світових чемпіонатах. Також Ішкельдіна добре знали по майстерних голах.

Крім того, саме Максим Ішкельдін був автором останнього м'яча у фіналі поєдинку Росії зі Швецією в 2015 році.

Як пройшов похорон Ішкельдіна 

Національної події з похорону 30-річного Максима Ішкельдіна не зробили, не дивлячись на всі його заслуги. Прощання зі спортсменом пройшло в двох містах - в Хабаровську і в Новосибірську. Попрощатися з Ішкельдіним прийшли члени його сім'ї та шанувальники. Похорон спортсмена проходили на його рідній землі - в Сибіру. Під час поховання присутні востаннє йому аплодували.

На думку кореспондентів видання, смерть цього талановитого хокеїста символізує собою кінець епохи хокею в Російській Федерації.

Раніше сайт новин MY.UA писав, що українська футбольна збірна з'явиться в грі-симуляторі FIFA.

Також ми повідомляли, що збірна України зі стрільби підкорила Чемпіонат Європи, що проходив у Хорватії.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Танчик
Редактор новостей
Поделиться сюжетом