Сьогодні стартує Чемпіонат Європи з футболу 2020: де дивитися онлайн
Сьогодні стартує Чемпіонат Європи з футболу 2020: де дивитися онлайн

Сьогодні стартує Чемпіонат Європи з футболу 2020: де дивитися онлайн

Офіційне відкриття чемпіонату Європи відбудеться в п'ятницю ввечері в Римі, Італія. Поєдинок розпочнеться о 22: 00 за МСК на стадіоні «Олімпіко».

Про майбутню подію повідомило Інформагенство " Interfax-Україна».

Що заплановано

Відкриття чемпіонату буде супроводжуватися віртуальним шоу. На церемонії відкриття виступатимуть музиканти популярної ірландської групи U2 Боно і Еджа, а також нідерландський діджей Martin Garrix. Разом виконавці представлять уболівальникам композицію We Are The People.

В анонсі зазначається, що новітні технології допоможуть відтворити ефект живої присутності зірок на футбольній арені.

Таблиця матчів першого туру чемпіонату

Подробиці

Чемпіонат Європи-2020 був запланований на літо 2020 року, проте пандемія коронавірусу завадила проведенню спортивних заходів. Спочатку передбачалося проведення матчів в 12 містах Європи, проте міська влада Більбао і Дубліна відмовилася організовувати матчі через існуючі в країні карантинні обмеження. Ініціатива організації заходів була передана Санкт-Петербургу і Севільї.

Акція проведення турніру в 12 містах пов'язана з 60-річчям з дня першого чемпіонату. Змагатися будуть 24 збірних, попередньо розділених на 6 груп. У кожній з груп виступлять по чотири команди.

Матчі триватимуть до 11 липня. Заключне протистояння пройде в Лондоні на стадіоні «Уемблі». На сьогодні чемпіоном Європи вважається Португалія, яка здобула перемогу в турнірі в 2016 році.

Хавбек збірної України Андрій Ярмоленко

Українська національна збірна стартує на чемпіонаті вже в неділю, 13 червня. Першим суперником українців стане команда Нідерландів. Раніше головний тренер збірної України Андрій Шевченко висловив оптимістичний прогноз щодо виступу своїх підопічних на майбутньому турнірі.

Раніше портал MY.UA повідомляв про те, що матч Євро-2020 Голландія-Україна розсудить Фелікс Брих.

Також ми писали, що Шевченко прийшов на виручку Марлосу.

Источник материала
Поделиться сюжетом