ФК Буковина у заключному матчі сезону розгромила вдома Оболонь-2
ФК Буковина у заключному матчі сезону розгромила вдома Оболонь-2

ФК Буковина у заключному матчі сезону розгромила вдома Оболонь-2

10 червня 2021 року у рамках 26 туру Другої ліги «Буковина» у Чернівцях приймала ФК «Оболонь-2» (Буча, Київська область).

Порівняно із матчем з «Волинню-2» у стартовому складі «Буковини» відбулась лише одна заміна. Ліворуч у захисті замість Дениса Рябого з перших хвилин матч розпочав Максим Боровець.

Упродовж усієї гри у Чернівцях йшов дощ, а подекуди сильна злива. Відповідно погода значно вплинула на те, що відбувалося на полі. М’яч рухався газоном швидко, а удари по воротах були особливо небезпечними. Активніше розпочали гості – на 5 хвилині двічі гостро пробивав Майданович. Господарі відповіли за три хвилини дальнім ударом Гакмана – голкіпер витягнув м’яча із «дев’ятки».

А на 10 хвилині футболісти «Буковини» відзначились голом. Козлов протягнув м’яча із власної половини поля лівим флангом, віддав передачу на хід Палагнюку, а той прострілив на вільного Орната. Артур відправив м’яча точнісінько в кут воріт – 1:0, повідомляє bukfc.com.

Надалі гра заспокоїлась і проходила під контролем «Буковини». Водночас двічі чернівецьку команду від голу рятував Пилипчук. За рахунку 1:0 футболісти пішли на перерву.

Із початку другого тайму «пивовари» одразу побігли в атаку. Однак пропустили ще один гол. Козлов на половині поля «Буковини» зіграв на перехопленні та в дотик віддав передачу на хід Палагнюку. Василь опинився віч-на-віч із голкіпером та впевнено його обіграв – 2:0 на 60 хвилині.

Через 10 хвилин гості отримали шанс скоротити відставання у рахунку. Після удару Покойового м’яч у штрафному майданчику влучив у руку Козлова – пенальті. Одинадцятиметровий впевнено реалізував Улянченко – 2:1.

На 87 хвилині після пасу Клочана з правого флангу забив Палагнюк – арбітр зафіксувала офсайд. Проте нападнику «Буковини» таки вдалось оформити «дубль». Вже у компенсований до другого тайму час Покойовий зіграв рукою у штрафному майданчику «Оболоні-2». Палагнюк під час виконання пенальті не схибив і встановив остаточний рахунок матчу – 3:1. «Буковина» здобула впевнену перемогу у останньому матчі сезону.


Склади команд:

«Буковина»: Пилипчук, Гакман, Орловський (К), Дмитрієв, Боровець (Карповський, 80), Еногела, Клочан, Орнат (Рябий А., 78), Козлов (Беслюбняк, 90+2), Калайтан, Палагнюк. Запасні: Рябий Д. Головний тренер: Євген Коваленко.

«Оболонь-2»: Фастов, Корнєв (К), Білий, Глошардін (Покойовий, 46), Бровченко, Сичевський (Галоян, 46), Улянченко (Рафальський, 74), Майданович (Скидан, 62), Прокопенко, Руденко, Василенко. Запасні: Коломієць, Грабовський, Строчинський, Аракелян. В. о. старшого тренера: Андрій Корнєв.

Голи: Орнат (10), Палагнюк (60, 90+1, пенальті) – Улянченко (71, пенальті)

Попередження: Дмитрієв (20), Гакман (69) – Василенко (72).

Теги по теме
футбол новости Черновцов
Источник материала
Поделиться сюжетом