Український ексдепутат наклав на себе руки - застрелився на березі річки
Український ексдепутат наклав на себе руки - застрелився на березі річки

Український ексдепутат наклав на себе руки - застрелився на березі річки

У ЗМІ з'явилася інформація про передчасну смерть колишнього депутата обласної ради Чернівецької області та екс-директора Державного спеціалізованого лісового господарства Михайла Петрика. Повідомляється, що політик наклав на себе руки, вистріливши собі в голову з мисливської рушниці.

Про це повідомило видання "УНІАН", сылаясь на джерела з прес-служби ГУНП в Чернівецькій області.

За попередніми даними інцидент стався вчора вранці, десятого червня, на березі річки Путилка в населеному пункті Путила.

Петрик прийшов на берег гірської водойми і вистрілив собі в голову з мисливської рушниці.

Що відомо

При цьому в місцевих засобах масової інформації зробили припущення, що екс-депутат пішов на цей відчайдушний крок через хворобу. У Головному управлінні Національної поліції в Чернівецькій області, тим часом, жодних коментарів з приводу події ще не дали.

"Кажуть, що через хворобу наклав на себе руки, але достовірно цього поки не відомо. Одне можемо сказати, що пішов з життя не через коронавірусу. Щось інше Було", - повідомили колеги Петрика в коментарях для ЗМІ.

Кар'єра Михайла

Михайло Петрик

Михайло Петрик родом з Путильського району Чернівецької області (нині Вижницький район). Народився 17 вересня в 1954 році (йому було 66 років). Кар'єру розпочав з посади лісничого Путильського лісового господарства. Пізніше працював заступником директора лісгоспу.

З 1998 по 1999 рік обіймав посаду головного лісничого на цьому ж підприємстві, після чого був призначений директором Карпатського держспецлісгоспу.

У 2004 році отримав звання «Заслужений лісівник України».

Також Петрик деякий час перебував на посаді заступника голови Путильської районної державної адміністрації, а з 2006 по 2010 рік був депутатом Чернівецької обласної ради.  

Нагадаємо, у Харкові водія мало не вбило літаючим ліжком: відео потрапило в мережу.

Також ми повідомляли про те, як Київський стоматолог заради вигоди калічив пацієнток, грабував їх і намагався вбити.

Источник материала
Поделиться сюжетом