В Одесі на пляжі безсоромна дівчина снідала "бананом" свого хлопця
В Одесі на пляжі безсоромна дівчина снідала "бананом" свого хлопця

В Одесі на пляжі безсоромна дівчина снідала "бананом" свого хлопця

Пара зібрала навколо себе десятки відпочиваючих. У цей час на пляжі були діти.

Випадкові свідки сфотографували пару. Знімок швидко розлетівся по мережі. Зокрема, фото любителів публічних ласк було опубліковано в міському Telegram-каналі Одеси @XYDESSA.

Подробиці публічного сексу

В Одесі на пляжі 10-ї станції Великого Фонтану відпочиваючі помітили парочку, яка публічно займалися оральними ласками. Побачена картина обурила одеситів і гостей міста. Люди сварили та кидали у закоханих пляшки, але і це не зупинило молодих.

У коментарях до опублікованого фото користувачі також висловили невдоволення діями пари. Окремі коментатори висловили здивування тому факту, що присутні на пляжі з якихось причин не викликали на місце патруль поліції. В цілому одесити зійшлися на думці, що таким чином пара хотіла привернути увагу.

Про подальшу долю героїв фото не повідомляється.

Публікація в Telegram-каналі Ху * * Ая Одеса

Що говорить закон

В Україні подібні дії можуть розцінюватися як хуліганство або порушення громадського порядку. У Кримінальному кодексі України дане правопорушення передбачає покарання у вигляді штрафу від однієї тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Арешт на строк до шести місяців може застосовуватися, якщо в суді буде доведено, що грубе порушення громадського порядку було скоєно з мотивів явної неповаги до суспільства, і супроводжувалося особливою зухвалістю або винятковим цинізмом.

Розділ 12-Кримінального кодексу України, скріншот


Раніше портал MY.UA повідомляв про те, що українці виступили за легалізацію проституції: чим аргументують.

Також ми писали, що скандально відомий Армі Хаммер лікується від секс-залежності.

Источник материала
Поделиться сюжетом