17 июня, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Гороскоп на червень від Василини з "Давай одружимося": кого чекають проблеми
Гороскоп на червень від Василини з "Давай одружимося": кого чекають проблеми

Гороскоп на червень від Василини з "Давай одружимося": кого чекають проблеми

Для деяких знаків зодіаку червень стане нещасливим місяцем. Російський астролог Василіса Володіна поділилася, яким знакам зодіаку чекати біди в перший літній місяць.

Василіса Володіна ділиться гороскопами, прогнозами та іншими питаннями, пов’язаними з астрологією на своїй сторінці в мережі Інстаграм, а також на власному сайті.

Як попереджає астролог, невдалим червень буде для чотирьох знаків зодіаку, а саме Раків, Тельців, Дів та Скорпіонів. В яких саме життєвих аспектах чекати неприємностей, далі в матеріалі.

Що чекає в червні Раків

Ракам треба мобілізувати всі свої сили, щоб все йшло добре. Варто покладатися на себе в усіх питаннях та не слухати оточення, бо поради не завжди бувають корисними. Володіна рекомендує Ракам у червні дотримуватися встановленого розпорядку дня й не відхилятися від норми. Головне — не ризикувати. Експерименти краще відкласти на потім і не змінювати підхід до вирішення різних питань.

Телець у червні

У червні представників цього знаку чекає мало успіхів. Однак Володіна рекомендує зберігати спокій навіть у критичних ситуаціях. Варто бути уважним до свого оточення, оскільки в ньому цього місяця може з’явитися багато тих, хто добра Тельцям не бажає. 

Невдача

Прогноз для Дів на червень

Червневі небезпеки для Дів — це фінансова сфера. Варто остерігатися того, що хтось захоче вас обманути. Однак якщо бути уважним і обережним, то нещасть можна уникнути. Так, Володіна рекомендує Дівам у червні змінити щось в житті, наприклад, розпорядок дня. Також варто подумати про відмову від поганих звичок.

Скорпіони в червні

Нещасливий місяць для Скорпіонів, бо вони будуть дуже втомлюватися. Попри те, що настало літо й всі беруть відпустки та відпочивають, у Скорпіонів навпаки роботи буде вкрай багато. Астролог рекомендує не братися за купу справ одночасно. Це допоможе все встигнути. 

У Скорпіонів буде багато роботи

Нагадаємо, раніше портал MY.UA  повідомляв, що астрологи назвали улюблені напої для кожного знака зодіаку. А в тебе співпало?

Також портал MY.UA писав пам'ятку для чоловіків про те, як сподобатися жінці.

Источник материала
Поделиться сюжетом