На Донбасі двоє військових підірвались на невідомому пристрої
На Донбасі двоє військових підірвались на невідомому пристрої

На Донбасі двоє військових підірвались на невідомому пристрої

На Донбасі двоє військових підірвалися на міні
Фото з відкритих джерел

Бійців ушпиталили і надали медичну допомогу

У понеділок, 14 червня, в районі проведення операції Об'єднаних сил (ООС) на Донбасі українські військові підірвалися на невідомому вибуховому пристрої. В результаті інциденту поранені дві людини. Про це повідомляє пресслужба оперативно-тактичного угруповання «Схід» у Facebook.

Двоє військовослужбовців в результаті підриву отримали осколкові поранення. Їх доставили до лікувального закладу, де їм надають належну медичну допомогу.

Стан одного з військових оцінюється як задовільний, другого – середньої тяжкості.

«Обставини з'ясовуються, на місці події працюють представники військової частини та робоча група військової служби правопорядку ЗС України», – йдеться в повідомленні.

Пресцентр штабу ООС раніше повідомив, що станом на 17:00 14 червня бойовики двічі порушили режим припинення вогню на Донбасі.

В районі Новотошківського російські найманці стріляли зі станкових протитанкових, ручних протитанкових, підствольних гранатометів і стрілецької зброї.

Біля Водяного бойовики двічі обстріляли позиції ЗСУ з автоматичних станкових, ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

Спікер української делегації в Тристоронній контактній групі (ТКГ) Олексій Арестович вважає. що зменшення обстрілів із боку незаконних збройних формувань (НЗФ) на сході України та одночасне звинувачення ЗСУ в порушенні режиму «тиші» може бути пов'язане із майбутньою зустріччю президентів США та Росії Джо Байдена та Володимира Путіна.

Источник материала
loader
loader