Автобус з українцями потрапив у ДТП на румунсько-угорському кордоні: багато постраждалих
Автобус з українцями потрапив у ДТП на румунсько-угорському кордоні: багато постраждалих

Автобус з українцями потрапив у ДТП на румунсько-угорському кордоні: багато постраждалих

У ЗМІ з'явилася інформація про масштабне ДТП з безліччю постраждалих, яке сталося на кордоні Румунії та Угорщини.

Про це стало відомо з румунських засобів масової інформації.

За попередніми даними, на одній з доріг (траса А1), на в'їзді в Угорщину неподалік від прикордонного пункту в Надлаці не змогли розминутися вантажний автомобіль і рейсовий автобус, в якому знаходилося 17 пасажирів.

Місце ДТП

За інформацією зі ЗМІ, всі, крім одного-громадянина Молдови, громадяни України. Повідомляється про безліч постраждалих з травмами різного ступеня тяжкості, а також про одного загиблого. Серед пасажирів була восьмирічна дівчинка.

Скільки всього постраждалих

Крім одного загиблого, три людини отримали серйозні травми. За їх життя борються медики. Решта, включаючи 21-річного громадянина Молдови, отримали легкі тілесні ушкодження. Їх життю і здоров'ю зараз нічого не загрожує.

Наслідки ДТП

У деяких ЗМІ з'явилася інформація, що автобус нібито зіткнувся з вантажівкою, яка стояла на смузі для аварійної зупинки. Водночас, як стверджують у виданні mukachevo.net, автобус з нашими громадянами в'їхав у колону вантажівок, які чекали в черзі на пункті перетину румунського кордону.

На місці аварії працюють правоохоронці. Вони проводять слідчо-оперативні дії для визначення справжніх причин і обставин події. Після інциденту відрізок дороги, безпосередньо навколо місця аварії, був тимчасово перекритий.

Раніше ми також повідомляли, що у Туреччині загинула українська модель: випала з п'ятого поверху після сварки з хлопцем.

Також деякий час назад стало відомо про українку, яка загинула в автокатастрофі в Польщі. Про це повідомила "Книга пам'яті загиблих за кордоном українців".

Источник материала
Поделиться сюжетом