Потужний вибух прогримів у Росії: десятки постраждалих, у тому числі діти
Потужний вибух прогримів у Росії: десятки постраждалих, у тому числі діти

Потужний вибух прогримів у Росії: десятки постраждалих, у тому числі діти

У російських ЗМІ з'явилася інформація про вибух, який стався на складі АЗС в Новосибірську. В результаті аварії постраждало кілька людей, включаючи маленьку дитину.

Зокрема про це повідомив Telegram-канал "Україна зараз", опублікувавши ролики з місця події від декількох місцевих Telegram-каналів і засобів масової інформації, включаючи "РИА НОВОСТИ" і "ТАСС".

Масштаби аварії

За попередніми даними, інцидент стався о 18:04 за місцевим часом (14: 04 по Москві) на автозаправній станції "Єврогаз" на Гусинобродському шосе, будинок 60. Спочатку російські МНСники отримали повідомлення про загоряння на заправці, а вже після цього почала з'являтися інформація про декілька вибухів, що послідували за загорянням.

Площа пожежі склала приблизно 800 квадратних метрів. При цьому, судячи з інформації зі ЗМІ, вогонь швидко поширювався і міг дістатися до складу і бензинової заправки, яка розташована неподалік.  

Скільки постраждалих

Тим часом в одних джерелах стверджується, що постраждалих від пожежі і вибухів всього шість осіб, інші ж стверджують, що їх кількість зросла до восьми. Точно відомо, що одна людина госпіталізована у важкому стані і в числі постраждалих є маленька дитина. Також відомо, що серед постраждалих є двоє співробітників МНС Російської Федерації, які першими прибули на місце події, а також чотири співробітники самої АЗС.

Момент одного з вибухів з вікна автомобіля

Через вибухи резервуарів з паливом, які знаходяться на місці пожежі, російським Мнсникам доводиться працювати на безпечній відстані

МНС готуються до можливого поширення вогню на велику площу

З місця події надходить свіжа інформація

Буквально нещодавно також стало відомо, що кількість постраждалих з травмами різного ступеня тяжкості збільшилася до 24 осіб. Один з МНС-ників відмовився від госпіталізації і почав далі виконувати свої службові обов'язки. Вогонь ще не вдається загасити, проте його вже зуміли локалізувати на площі 1200 квадратних метрів.

На місце аварії прибуває поповнення з особового складу МНС.

Раніше ми також повідомляли, автобус з українцями потрапив у ДТП на румунсько-угорському кордоні: багато постраждалих.

Нагадавши, у Карпатах на відпочинку загинув 12-річний хлопчик: десятки рятувальників всю ніч шукали тіло

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас у Telegram та Viber.

Источник материала
Поделиться сюжетом