Під Львовом у Солонках вчителька погрожувала ножем семикласнику
Під Львовом у Солонках вчителька погрожувала ножем семикласнику

Під Львовом у Солонках вчителька погрожувала ножем семикласнику

В одній із загальноосвітніх середніх шкіл міста сільнички, що на Львівщині, 60-річна вчителька інформатики Надія Волощук погрожувала учневі сьомого класу ножем. Жінка вибачилася, однак за цей вчинок її вже звільнили.

При цьому також повідомляється про систематичні Приниження учнів з її боку, повідомило видання ZAXID.NET.

Про цей кричущий інцидент з ножем і учнем сьомого класу видання ZAXID.NET повідомляло ще 17 травня. При цьому батьки дітей заявляли, що Надія Волощук вже не вперше принижує учнів.

Тим часом сама вчителька пояснила, що клас себе погано вів, був неконтрольованим, і вона просто вирішила таким чином пожартувати. Повідомляється, що провину свою вона визнала і усвідомила дурість цього "жарту", після чого написала заяву на звільнення за власним бажанням.

У школі проведуть розслідування для з'ясування всіх обставин

У свою чергу голова Солонківської ОТГ Богдан Дубневич розпорядився, щоб заяву про відхід 60-річної вчительки не підписували до проведення розслідування.

"Конкретно будемо досліджувати і, разом з Радою трудового колективу, винесемо свій вердикт: або вчитель покине школу, або ми попросимо учня змінити навчальний заклад",- написав у соціальній мережі Facebook Богдан Дубневич

 

Восьмого червня відділ освіти Солонківської ОТГ повідомив, що жінку звільнили та винесли їй догану від 25 травня.

"Відносно вчительки надії Богданівни Волощук, після перевірки інциденту були прийняті наступні кадрові рішення: 17 травня її відсторонили від роботи, пізніше, на підставі рішення Комісії від 25.05.2021, вчительці було винесено догану. Станом на сьогодні, вчителька інформатики звільнена з роботи",- повідомили у відділі освіти Солонківської ОТГ.

Раніше ми також повідомляли, що у Карпатах на відпочинку загинув 12-річний хлопчик: десятки рятувальників всю ніч шукали тіло.

Нагадавши, Київський стоматолог заради вигоди калічив пацієнток, грабував їх і намагався вбити

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас у Telegram та Viber.

Источник материала
Поделиться сюжетом