5 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
У реанімації: життя символу київського "Динамо" під загрозою
У реанімації: життя символу київського "Динамо" під загрозою

У реанімації: життя символу київського "Динамо" під загрозою

У мережі з'явилася інформація про те, що життя найвідомішого українського футбольного супер фаната Парамона опинилася під загрозою через проблеми зі здоров'ям.

Про це повідомив у соціальній мережі Facebook ведучий спортивних новин телеканалу "Київ", спортивний журналіст і телекоментатор Руслан Свірін.

За словами журналіста, зараз суперфан Парамон знаходиться в реанімації. При цьому повідомляється, що він впав у коматозний стан. Про це Руслану, у свою чергу, повідомив опікун Парамона на прізвисько "Тато".

Що відомо про обставини госпіталізації Парамона

Зі слів Тата стало відомо, що Парамона підключили до апарату ШВЛ.

Сталося все вчора, 14 червня, поблизу будинку Парамона. Літньому вболівальнику стало погано, і він впав на землю прямо у дворі.

При цьому Руслан стверджує, що останній раз бачив Сергія на матчі "Україна – Нідерланди". Тоді він намагався прорватися в 13-й сектор фан-зони, куди, власне, мав квиток. При цьому він просив про допомогу, так як самостійно піднятися на трибуни не міг через проблеми з суглобами.

Парамон неподалік від 13-го фан сектора

"Без палиці на ногах не встоїть. Коли спілкувалися з Сергієм перед грою, він передбачив гол Ярмоленка",- згадує ту зустріч Руслан Свірін.

Усіх небайдужих просять про фінансову допомогу

У своїй публікації про цю сумну новину, коментатор звернувся до всіх небайдужих з проханням про фінансову допомогу Парамону і його опікуну Тату, оскільки госпіталізація в Київській БСП вимагає грошей.  

"Для небайдужих

Лежати в БСП коштує грошей.

Картка Парамона

5168 7450 1350 4565

Заборовський Сергій Анатолійович",- написав Руслан Свірін.

Нагадавши, "Україна набагато сильніша за Росію, ми б продули їм",-Михайло Боярський про Євро-2020.

Також раніше ми повідомляли, що реакцію росіян на гол України у ворота Нідерландів злили в мережу: відео здивувало всіх.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас у Telegram та Viber.

Источник материала
Поделиться сюжетом