Актриса "Зниклої" Ліза Бейнс померла після наїзду електросамокату
Актриса "Зниклої" Ліза Бейнс померла після наїзду електросамокату

Актриса "Зниклої" Ліза Бейнс померла після наїзду електросамокату

65-річна актриса Ліза Бейнс, яку 4 червня збив водій електросамокату, померла в понеділок в поліцейській лікарні Mount Sinai Morningside.

Про це розповіло видання apnews, посилаючись на повідомлення представника відомства. За словами поліції, водій так і не зупинився і зник з місця ДТП.

Кар'єра Лізи Бейнс

Бейнс з'являлася в численних телешоу і фільмах, в тому числі в знаменитій стрічці "зникла" в 2014 році і "Коктейль" з Томом Крузом в 1988 році. На телебаченні вона знімалася досить часто. Наприклад, в серіалах "Нешвілл", "пані секретар", "Майстри сексу" і "Морська поліція".

Вона регулярно грала на сцені, в тому числі з'являлася на Бродвеї в п'єсі Ніла Саймона "чутки" в 1988 році, в мюзиклі "вище суспільство" в 1998 році і в п'єсі Ноеля Кауарда "справжній сміх" в 2010 році.

Обставини аварії

Її менеджер Девід Вільямс сказав, що Бейнс була поранена, коли вона перетинала Амстердам-авеню щоб відвідати Джульярдську школу - її альма-матер. Вона переходила дорогу разом зі своєю дружиною, як раптом на неї наїхав електросамокат і збив. Жінка впала на землю і отримала серйозну травму голови, а винуватець ДТП, тим часом, втік з місця подій.

Бейнс жила в Лос-Анджелесі і була одружена на Кетрін Кранхолд, репортерці центру суспільної чесності і колишній журналістці Wall Street Journal.

Знайомі актриси вражені горем

Друзі та колеги оплакували Бейнс у вівторок, опублікувавши численні скорботні пости в соцмережі Twitter.

"Просто знищили",- написала в Твіттері співачка Джилл Собул.

Скріншот твіту

"Ліза Бейнс була чудовою, веселою і великодушною-завжди допомагала мені у важкі часи. Багато її так любили",- додала вона.

Актор Сет Макфарлейн сказав, що він був глибоко засмучений смертю Бейнс, з якою він працював у серіалі "Орвілл". 

Скріншот твіту

 "Її сценічна майстерність, магнетизм і талант можна порівняти тільки з її непохитною добротою і милосердям по відношенню до всіх нас",- написав Макфарлейн в Твіттері.

Поліція ще не заарештувала винуватця аварії.

Нагадавши, Володимир Зеленський сумує про втрату близької людини: "ніколи не забуду…".

Також раніше ми повідомляли, що Григорій Чапкіс з "Танці з зірками" помер після коронавірусу

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас у Telegram та Viber.

Источник материала
Поделиться сюжетом