Ще одна студентка обматюкала нашу мову: "Пишу курсову є***ою українською"
Ще одна студентка обматюкала нашу мову: "Пишу курсову є***ою українською"

Ще одна студентка обматюкала нашу мову: "Пишу курсову є***ою українською"

У мережі з'явилася інформація про одну зі студенток ХНПУ, яка відзначилася в черговому мовному скандалі. Дівчина обматюкала українську мову через те, що їй доводиться писати нею курсову.

Про це повідомили на сторінці спільноти "Мова на годинуі " у соціальній мережі Facebook, виклавши відповідний ролик з обуреннями, раніше опублікований дівчиною.

Скріншот публікації спільноти "Мова на годині"

В ході роздумів студентка не гребувала нецензурною лайкою

На відео дівчина під ніком rrito.burrito обурюється тим, що студентам, зокрема їй самій, доводиться писати наукові роботи державною українською мовою. При цьому вона "приправляє" свої роздуми всілякими лайливими епітетами.

"Пишу курсову роботу на е * * * ем українській мові",- сказала студентка і додала, що цим влада нібито "ґвалтує" її, її психіку і нерви.

В якості хоч якоїсь аргументації своєї позиції дівчина зазначає, що написання курсових або інших подібних робіт українською мовою не зробить їх більш інформативними.

"Чому я не можу написати її російською мовою? Що, українською це буде більш інформативно або більш розгорнуто? Так ні!"- обурилася дівчина в ролику.

Також вона додала, що, конкретно в цьому випадку, вона використовувала для написання курсової роботи матеріали англійською, які сама успішно переклала.

"Подобається українська мова – переводите"

На думку студентки, раз вона змогла перевести для написання своєї роботи англомовні матеріали, то і викладачі зможуть без праці, у разі потреби, перевести її роботу з російської мови на державну.  

"Матеріали я брала для цієї роботи взагалі англійською мовою. Я їх переводила. І зараз я повинна писати українською? Ну так, х%й смоктати - не в рот е#%ться, хлопців! Типу подобається Українська мова, - перекладайте, будь ласка",- сказала студентка.

На закінчення своєї "полум'яної" промови дівчина ще раз обурилася тим, що це" гвалтує " її психіку і зазначила, що їй було б простіше ще раз перевести свою роботу на англійську мову і здати її на ньому.

"Студентка українського вузу з українською мовою освіти в Україні відкрито зневажає українську ж мову, вдається до вульгарних порівнянь і заявляє про «мовне згвалтування»! Безсумнівно, більшого, нахабніше і одіозні глузування з нашої мови українське суспільство ще не чуло. Від імені нашої спільноти закликаємо всі компетентні органи, ЗМІ, активістів та небайдужих громадян негайно відреагувати на ці антиукраїнські заяви",- звернулися автори публікації про цей скандал.

Обурення користувачів в коментарях були численними:

Скріншот коментарів під публікацією

Нагадавши, львів'янка довела таксисту важливість української мови: "дивився, як на інопланетянку".

Також раніше ми повідомляли про те, що Польща почала впускати українських студентів

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас у Telegram та Viber.

Источник материала
Поделиться сюжетом