Рада планує збиратись на позачергові засідання після 29 червня – Кравчук
Рада планує збиратись на позачергові засідання після 29 червня – Кравчук

Рада планує збиратись на позачергові засідання після 29 червня – Кравчук

КИЇВ. 16 червня. УНН. Верховна Рада найімовірніше збиратиметься на позачергові засідання після 29 червня. Про це повідомила сьогодні журналістам заступниця голови парламентської фракції “Слуга народу” Євгенія Кравчук, передає УНН.

Цитата:

"На четвер (проведення позачергового засідання – ред.) не планується, бо є і ряд засідань комітетів… Ми, думаю, будемо проводити позачергові з більш великим порядком денним на тижні з 29 червня. Можливо, буде Президент ініціювати ці позачергові, щоб ми розглянули закон про олігархів, і закон про національний спротив, і зміни до податкового законодавства, які йдуть в пакеті з законом про олігархів – там великий набір важливих законопроектів", - сказала Кравчук.

Деталі

Також з її слів, нардепи мають розглянути ще близько 10 законопроектів, пов’язаних із зобов’язаннями перед МВФ і макрофінансової допомоги ЄС.

Що було раніше

Нардепи повідомили напередодні, що 18 червня Верховна Рада планує зібратися на позачергове засідання, де розгляне звернення до Конгресу Сполучених Штатів Америки з проханням про забезпечення надання Україні двостороннього статусу основного союзника США поза НАТО (MNNA).

У понеділок на засіданні погоджувальної ради перший заступник голови Верховної Ради Руслан Стефанчук заявив, що Верховна Рада України цього тижня може зібратись на позачергові засідання.

Своєю чергою перший заступник голови фракції “Слуга народу” Олександр Корнієнко додав, що можливе проведення позачергових сесій у найближчі два місяці.

Теги по теме
Украина Верховная Рада Слуга народу нардепи
Источник материала
Поделиться сюжетом