6 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"Дмитро Гон... Гордон": російські ЗМІ зганьбили українського журналіста в прямому ефірі
"Дмитро Гон... Гордон": російські ЗМІ зганьбили українського журналіста в прямому ефірі

"Дмитро Гон... Гордон": російські ЗМІ зганьбили українського журналіста в прямому ефірі

Український журналіст, інтерв'юер, бізнесмен і блогер Дмитро Гордон дав коментар з приводу ситуації на Донбасі російському радіомовнику "Ехо Москви". Наприкінці бесіди журналістка обмовилася, завдяки чому цей випуск отримав явно підвищений інтерес у публіки обох країн (України та Російської Федерації, ред.).

Завдяки цьому застереженню, уривок бесіди Гордона з представниками російськими ЗМІ буквально розлетівся по мережі, про що повідомило українське видання "УНІАН", виклавши відео з уривком ефіру в YouTube.

Про що говорив Гордон

Зокрема, український "лідер думок" Дмитро гордон дав коментар з приводу ситуації на Донбасі та її можливого розвитку, а точніше - завершення, в майбутньому.

Скріншот з інтерв'ю

Гордон впевнено заявив, що колись українську армію зустрінуть в Донецьку і Луганську "з хлібом і сіллю", а так звані ДНР і ЛНР припинять своє існування.

"Прийде час, коли ми зайдемо на Донбас і ЛНР, і ДНР припинять своє існування. І ми їм дамо коридор, по якому ці сотні людей втечуть в Росію і на цьому все закінчиться. І українську армію зустрічатимуть з хлібом і сіллю жителі Донбасу",- заявив журналіст російським журналістам.

Застереження розбавило серйозну повістку

На це ведуча відповіла, що вони запам'ятають дану обіцянку і ще раз нагадала своїм глядачам, хто був у гостях на їхньому ефірі. Якраз ця репліка і внесла частку веселощів в настільки серйозну бесіду:

"Ммм ... Запам'ятаємо цю обіцянку. Це журналіст Дмитро Гон... Гордон у нас в ефірі…"—- обмовилася ведуча заради "Ехо Москви".

Тим часом суд пролив світло на трагедію Боїнга МН17 на Донбасі: названі винуватці.

Також раніше ми повідомляли, що Зеленський дав інтерв'ю американським ЗМІ в неформальній обстановці і з салом-вони в шоці

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас у Telegram та Viber.

Источник материала
Поделиться сюжетом