Дружина Григорія Чапкіса приїхала на похорон хореографа
Дружина Григорія Чапкіса приїхала на похорон хореографа

Дружина Григорія Чапкіса приїхала на похорон хореографа

Про це розповів син маестро.

Син легендарного українського хореографа Григорія Чапкіса, теж хореограф Грег Чапкіс, який прилетів на похорон батька з США, зізнався, що дружина маестро Міла присутня на прощанні.

Це він підтвердив журналісту ТСН.ua. Проте жінка все ж таки воліє залишатися у тіні і не хоче публічності. Зауважимо, що раніше Грег Чапкіс поділився з нами, що Міла до останніх днів життя була поруч з Григорієм Миколайовичем та доглядала за ним.

Якою була історія життя легендарного танцівника Григорія Чапкіса

Зазначимо, що Чапкіс навіть одружився з Мілою, яка молодша від нього на 51 рік. Про жінку відомо, що вона бізнесвумен, керує магазинами прикрас. В одному з них вони й познайомились. Чапкіс вирішив придбати каблучку, закашлявся, а директорка - запропонувала йому пігулку. Наступного дня Міла перетелефонувала дізнатися, як почувається Григорій Миколайович і так все закрутилося.

Зауважимо, що сьогодні церемонія прощання з легендою танцю Григорієм Чапкісом відбувалася у національній філармонії в Києві. Присутніх було не дуже багато. Здебільшого родичі маестро, його учні, а також декілька колег із шоубізу. Поховають зірку на Байковому кладовищі.

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны