Українською про РФ і Путіна: росіянка, яка переїхала в Україну, здивувала журналіста
Українською про РФ і Путіна: росіянка, яка переїхала в Україну, здивувала журналіста

Українською про РФ і Путіна: росіянка, яка переїхала в Україну, здивувала журналіста

Під час матчу української футбольної збірної проти Північної Македонії дівчина з Росії, що стояла з друзями у фан-секторі, здивувала журналіста. Сказала, що переїхала в Україну і відповіла йому на кілька запитань про РФ і президента Путіна українською мовою.

При цьому слова вона не підбирала і назвала російського лідера відверто нецензурним словом з кричалки українських футбольних фанатів. Ролик з дівчиною опублікувала в соціальній мережі Twitter користувачка Lana Ukrainian.

Журналіст був здивований

На уривку з репортажу журналіст підходить у фан-секторі до групи з кількох молодих людей, які вболівають за українську збірну. Першою він зустрічає героїню відео. На питання " звідки ви?", дівчина відповідає українською мовою, що вона з Росії, що дивує і навіть трохи спантеличує репортера, спонукаючи його перепитати.

Скріншот з відео

За словами вболівальниці, вона переїхала з Калінінграда в Україну. Однак сказане далі здивувало журналіста і глядачів, які подивилися ролик після його публікації, ще більше.

"Вирішила, що Росія-це гов*о і тому переїхала в Україну"—- зізналася дівчина.

При цьому вона зазначила, що не боїться говорити подібне і вважає Володимира Путіна "х * * лом".

Реакція в українському сегменті мережі стала блискавичною

Побачивши ролик, багато українських користувачів соцмереж моментально вирушили в коментарі. Більшість з них були цілком схвальними. Багато при цьому захоплювалися тим, як вільно героїня відео спілкується українською мовою, що досить рідко зустрічається серед росіян.

Скріншот коментарів під відео

Також багато користувачів нагадали про багатьох українських громадян, включаючи студентів, блогерів і бізнесменів, які нещодавно потрапили в різні мовні скандали. Вони поставили жту дівчину в приклад тим, у кого схожі погляди.

Тим часом ще одна студентка обматюрила нашу мову: "Пишу курсову на е * * * ем українською".

Раніше ми також повідомляли про те, як львів'янка довела таксисту важливість української мови: "дивився, як на інопланетянку".

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас у Telegram та Viber.

Источник материала
Поделиться сюжетом