28 апреля, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Чорновол залишила студію каналу «Наш» після перепалки з Мураєвим
Чорновол залишила студію каналу «Наш» після перепалки з Мураєвим

Чорновол залишила студію каналу «Наш» після перепалки з Мураєвим

Колишня журналістка та народна депутатка Тетяна Чорновол 21 червня пішла з ефіру ток-шоу «Межа» на телеканалі «Наш» після перепалки з колишнім депутатом Євгеном Мураєвим.

Мураєв спершу звинуватив «таких як Чорновол» у війні на Донбасі та окупації Криму.

«При Януковичі був і Крим, і Донбас, не було війни і ВВП був в два рази більше. А ви, своєю "Армією. Мовою. Вірою", половину населення закинули за межу бідності», – сказав він.

У відповідь Тетяна Чорновол сказала: «Ви принесли війну, нам довелося рятувати, вас у тому числі. <…> Насправді мені дуже соромно бути в цьому гадюшнику та обговорювати "скрепи русского мира". Навіщо все це робиться? Навіщо?».

Після чого почалося словесна перепалка між Тетяною Чорновол, ведучою Анною Степанець та Євгеном Мураєвим.

На уточнення ведучою, що колишня журналістка мала на увазі під «гадюшником», Чорновол відповіла: «Усе це. Це гадющник. Я не розумію, чому ви мене сюди запросили? Ви знаєте моє відношення до російських "скрепов". Ви знаєте моє відношення до "русского мира". Навіщо ви мене сюди запросили?».

Степанець сказала, намагаючись перекричати гостей: «Знаете, пчелка подлетает к меду, а муха подлетает к дерьму…». Мураєв сказав: «Чтобы людям показать». Колишня народна депутатка Надія Савченка додала: «Запросили, щоб ви пішли».

Після цієї перепалки Чорновол встала та пішла зі студії.

«Я, мабуть, тоді піду. Я не хочу. Якби ви мене попередили про це, я би до вас не прийшла», – сказала вона на виході. Та уточнила, що її мали попередити, що в ефірі обговорюватимуть «путінські, російські "скрепи" й агітація за "русский мир"».

Теги по теме
Новости
Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны