Олег Волошин відібрав у дитини iPhone: пранк блогера вийшов з-під контролю
Олег Волошин відібрав у дитини iPhone: пранк блогера вийшов з-під контролю

Олег Волошин відібрав у дитини iPhone: пранк блогера вийшов з-під контролю

Відомий український Instagram - і TikTok-блогер Олег Волошин потрапив у досить неприємний скандал, після чого багато його передплатників побачили свого кумира з іншого боку.

Про це розповів Telegram-канал "Культурна пральня".

Заради " хайпа"

Під час запису одного зі своїх останніх відео, Волошин підійшов до маленької дитини і подарував їй заради "хайпа" новенький iPhone. Виявилося, що дівчинка дивиться Волошина і він є її кумиром. Від самої уваги з боку блогера, його юна прихильниця отримала масу яскравих вражень, а коли той подарував їй iPhone – радості взагалі не було меж.

Однак тривало це недовго. Після запису відео, Волошин вимкнув камеру і почав вимагати від дитини повернути йому "подарунок". При цьому незважаючи на те, що сам блогер свою камеру вже вимкнув, мама дівчинки все ж відобразила ситуацію в об'єктив свого смартфона.

На кадрах видно, як Волошин вимагає від дитини повернути iPhone. В цей же час жінка пояснює молодій людині, що так не робиться і це бридко. Паралельно з цим жінка кілька разів звернулася і до своєї доньки, сказавши їй, щоб вона не віддавала свій "подарунок".

Олег Волошин вимагає у дитини повернути йому смартфон

Сам Волошин при цьому продовжує вимагати від дитини коробку зі смартфоном і пропонує мамі дівчинки піти на компроміс: вона йому повертає смартфон, а він дає їй дві тисячі гривень. Однак жінка не погоджується на такі умови пояснюючи, що не можна вимагати подарунки назад.

Кумир виявився не таким

Все закінчилося тим, що блогер таки буквально видер коробку зі смартфоном у дівчинки з рук. Чи дав він обіцяні дві тисячі гривень невідомо, так як відео обірвалося.

Блогер Олег Волошин видирає смартфон у дитини з рук

При цьому, як ми вже згадували, для дівчинки Волошин був кумиром. За словами її матері, раніше вона постійно дивилася його ролики в TikTok.

"Моя дочка постійно його дивиться в TikTok, розповідає історії всім друзям і тут він підійшов до нас на вулиці. Ви уявляєте, наскільки вона була рада бачити Наживо свого кумира? Він подарував подарунок-айфон! Просто уявіть шок і розчарування моєї дитини! У людини просто немає совісті і нічого святого. Як так можна чинити з дитиною?!",- розповіла мама дитини.   

Після цього інциденту стало відомо, що його акаунти в TikTok, де у нього 1,2 млн передплатників, а також в Instagram (1,4 млн передплатників) заблоковані. По всій видимості після цього випадку на нього поскаржилися.

Тим часом дівчина Волошина-блогер і співачка Аня Трінчер-каже, що не може зв'язатися з ним і поки не знає правда це чи ні. Просить підписників дати час Олегу і дочекатися його пояснень

Олег Волошин і його дівчина Аня Трінчер

Нагадавши, скандал на футбольному матчі-гравці організовували вечірки з ескортницями.

Також раніше ми повідомляли, що російський блогер Хованський затриманий за пісню про Норд-Ост: перевернули всю квартиру і відвезли в поліцію.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны