Україна може вийти в 1/8 фіналу Євро: чотири сценарії для нашої перемоги
Україна може вийти в 1/8 фіналу Євро: чотири сценарії для нашої перемоги

Україна може вийти в 1/8 фіналу Євро: чотири сценарії для нашої перемоги

Україна може дістатися навіть кращий варіант, ніж якби збірна пройшла в плей-офф з другого рядка рейтингу.

Про це повідомляється в розборі сітки плей-офф на порталі «СПОРТ СЕГОДНЯ».

Потенційні суперники

Так, виходячи з ситуації, що склалася, українським футболістам може пощастити зустрітися з однією з команд групи Е, до якої увійшли збірні Швеції, Словаччини, Іспанії, Польщі.

За підсумками попередніх зустрічей Швеція вже гарантовано вийде з групи, питання тільки в тому, з якого місця їй це вдасться. Зараз шведи знаходяться на першому рядку сітки, проте їм ще доведеться протистояти польській національній збірній.

Груповий етап, група E

Інші варіанти

Існує можливість, що підопічні Андрія Шевченка зустрінуться з переможцями групи F. Зараз турнірну таблицю очолюють збірні Франції, Португалії, Німеччини та Угорщини. Французи гарантовано проходять в 1/8 фіналу.

Однак такий підсумок вельми малоймовірний, тому що для цього необхідно, щоб Фінляндія вийшла в плей-офф. Зараз команда має 3 бали і різницю голів в -2, що дозволило Фінляндії зайняти останнє місце в рейтингу третіх місць.

Груповий етап, група F

Фінам вдасться вийти в плей-офф, якщо команди Хорватії та Шотландії зіграють в нічию або ж збірні Польщі та Іспанії отримають поразку. Також Фінляндії пройде далі, якщо нічия Польщі та перемога Іспанії буде з різницею в 3 голи. Також існує варіант з фіаско збірної Португалії.

У ситуації, що склалася, Україна може опинитися у вигідній позиції, якщо її суперником стане Швеція або Словаччина. Більш серйозним противником, відзначається на сайті, є Франція, Португалія, Іспанія і Німеччина. Однак лідерів групи F вважають більш вигідним варіантом для України, ніж якби збірній довелося зустрічатися з Італією.

Раніше портал MY.UA повідомляв про те, де дивитися онлайн Словаччина - Іспанія: розклад трансляцій.

Також ми писали про матч Швеція - Польща: анонс матчу Євро-2020.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Светлана Мусийко
Редактор новостей
Поделиться сюжетом