Вісім польських патрульних не могли затримати українця під наркотиками: в хід пустили зброю
Вісім польських патрульних не могли затримати українця під наркотиками: в хід пустили зброю

Вісім польських патрульних не могли затримати українця під наркотиками: в хід пустили зброю

Вісім поліцейських брали участь в затриманні чоловіка в Варшаві. Водій порушив правила дорожнього руху, чим привернув увагу патрульної поліції.

Про затримання повідомляє польське видання Fakt.

Хід подій

36-річний громадянин України не тільки не йшов на контакт з поліцейськими, а й хотів нашкодити патрульним, розпорошивши на них вогнегасник.

Відео затримання потрапило в мережу. На ньому видно, як поліцейські спробували надіти наручники на чоловіка, але після цього затриманий почав тікати. Всього в затриманні приймати участь відразу 8 поліцейських.

Зрештою українця заарештували. За попередньою версією, чоловік перебував під впливом наркотичних речовин. Кров порушника взяли для токсикологічного дослідження.

За що затримували українця

Патрульні прибули на виклик мешканців Охоти - одного з районів столичної Варшави. Люди скаржилися на водія, який їздив по тротуару і ледь не збив чоловіка з дитиною.

Постраждалим вдалося втекти з місця події і сховатися поблизу. Хоча потенційні жертви порушника не постраждали, його поведінка вже тоді викликала занепокоєння у перехожих, тому і був викликаний патруль.

Чоловік вів себе агресивно не лише під час арешту, а й після нього.

Кадри затримання, скріншот з відео

«Не дивлячись на рішучі дії правоохоронців, його агресія не зменшилася - він продовжував нападати на патрульних. Його поведінка була настільки агресивоюм, що йому довелося надіти шолом, а в лікарні йому зробили уколи заспокійливого, які не дали особливого ефекту», - розповів в інтерв'ю журналістам комісар столичного штабу поліції Сильвестер Марчак.

Які звинувачення висунуті і що загрожує українцю за правопорушення, на сайті не повідомляється.

Результати токсикологічної експертизи будуть долучені до справи.

Раніше портал MY.UA повідомляв про те, що п'яний священик погрожував поставити патрульних на коліна і називав їх "хохлами і бандерівцями".

Також ми писали, що вщент п'яний екс-соліст "Агати Крісті" Гліб Самойлов зірвав концерт.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Светлана Мусийко
Редактор новостей
Поделиться сюжетом