Потужний буревій на Львівщині: сотні населених пунктів залишилися без світла
Потужний буревій на Львівщині: сотні населених пунктів залишилися без світла

Потужний буревій на Львівщині: сотні населених пунктів залишилися без світла

Днями через Львівську область пройшов потужний Грозовий фронт, в результаті чого жителі багатьох населених пунктів залишилися без світла в своїх будинках.

Про це повідомила в соціальній мережі Facebook прес-служба Департаменту з питань цивільного захисту Львівської області.

Які руйнування викликав ураган

В цілому ураган призвів до того, що 74 різних ліній електропередач по всій Львівській області були або повністю, або частково зруйновані. Якщо бути точніше, то 53-повністю, 23-частково.

Наслідки урагану у Львівській області

У свою чергу, через це 786 трансформаторних підстанцій потужністю 10-0, 4 кВ були знеструмлені, що призвело до повного або часткового знеструмлення 230 населених пунктів Львівщини (91 – повністю, 139 – частково).

Комунальники працювали без не покладаючи рук по всій області

Комунальник лагодить пошкоджену ЛЕП

Аварійно-ремонтні роботи для ліквідації наслідків природної стихії проводилися безліччю комунальників по всій території Львівської області. 86 бригад працювали по всій області не покладаючи рук. Цілих 280 осіб на 127 одиницях техніки з ВАТ "Львівобленерго" за 24 години відновили електропостачання в 214 населених пунктах з 230.

Станом на 27 червня три ЛЕП потужністю 6-10кВ все ще залишаються повністю вийшли з ладу. При цьому ще вісім пошкоджені лише частково і вже незабаром знову повернуться в стрій.

Разом з тим 92 трансформаторні підстанції потужністю 10-0, 4 кВ також все ще пошкоджені в різному ступені. Через це без електропостачання залишається 26 населених пунктів. З них 8 знеструмлені повністю і 18-частково).

Раніше ми також повідомляли про те, що у Львові НП, Андрій Садовий б'є на сполох: зруйновані будинки, травмовані люди.

Також можливо вам буде цікаво, що у Німеччині біженець напав з ножем на перехожих: натовп хотів влаштувати самосуд, є загиблі.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Поделиться сюжетом