Ілля Кива зробив вчинок, за який йому "світить до 10 років в'язниці"
Ілля Кива зробив вчинок, за який йому "світить до 10 років в'язниці"

Ілля Кива зробив вчинок, за який йому "світить до 10 років в'язниці"

Народний депутат від фракції "Опозиційна Платформа - За Життя" опублікував відеозвернення, в якому привітав українців з Днем молоді.

Відеоролик політик опублікував на своєму каналі в Telegram.

Що сказав Кива

Нардеп Ілля Ківа звернувся до пыдписників, щоб привітати їх з Днем молоді. Так, на відео видно, як політик, одягнувши шапку-вушанку з радянською символікою, зазначає, що молодість – це не вік, а стан душі.

Політик побажав українцям залишатися вірними своїм принципам. Тоді, за словами Ківи, нікому не вдасться залякати або зламати громадянина з чіткою життєвою позицією.

Так, шапка-вушанка, на якій зображена комуністична символіка, є символом принциповості нардепа.

Нагадаємо, напередодні Іллі Ківі було оголошено про підозру за систематичну появу в громадських місцях у папасі радянського зразка. Згідно з українським законодавством, за носіння радянських символів передбачена кримінальна відповідальність.

Реакція Киви

Сам політик неодноразово стверджував, що його шапка-вушанка символізує повагу до предків, які ціною свого життя забезпечили світле майбутнє для всіх наступних поколінь.

Крім того, при врученні підозри нардеп пообіцяв з'явиться в суді в тій самій папасі, яка стала предметом бурхливих обговорень в мережі.

Нещодавно Ілля Ківа в ефірі російського телеканалу "Росія-1" заявив, що влада України в особі президента хоче безпідставно притягнути його до кримінальної відповідальності за поширення комуністичної та нацистської символіки на території України. Згідно з Кримінальним кодексом України, народному депутату може загрожувати від 5 до 10 років позбавлення волі за дане правопорушення.

Раніше портал MY.UA повідомляв про те, що Кива пригрозив Вірастюку: "Щоб посадити на ж*пу – досить подивитися".

Також ми писали, що Ілля Кива після бійки з Тищенком зняв штани прямо в Раді: пікантні кадри злили в мережу.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Светлана Мусийко
Редактор новостей
Поделиться сюжетом