Стає тільки гірше: співачка МакSим на межі життя та смерті
Стає тільки гірше: співачка МакSим на межі життя та смерті

Стає тільки гірше: співачка МакSим на межі життя та смерті

Співачку госпіталізували в приватну клініку "Медсі " у Відрадному, де ще недавно перебувала на лікуванні Надія Бабкіна.  Медики заявили про практично повне ураження легенів артистки.

Про це повідомляє Telegram-канал "НеМалахов"

Стан МакЅим

За словами автора публікації, родичі 38-річної МакЅим розповіли, що внаслідок ускладнень, викликаних коронавірусною хворобою, у співачки практично повністю вражені легені.

Відзначимо, що якраз гострий респіраторний дистрес-синдром, викликаний Covid, і має найбільшу небезпеку для життя і здоров'я. Так як цей великий двосторонній запальний призводить до набряку легенів і гострої дихальної недостатності.

МакЅим

Раніше співачка була підключена до апарату штучної вентиляції легенів, однак це не допомогло поліпшити стан МакЅим. Зараз лікарі за допомогою апарату ЕКМО проводять процедуру насичення крові киснем. Відзначимо, ЕКМО застосовується при розвитку важкої гострої дихальної недостатності.

Історія госпіталізації

МакЅим потрапила до лікарні ще 16 червня. За словами самої артистки в соцмережах, значне погіршення здоров'я вона відчула ще 11 червня, проте тоді тест на наявність COVID-19 показав негативний результат.

У підсумку співачка не стала скасовувати заплановані концерти і виступала з температурою 39. 13 червня тест знову показав негативний результат, а через 3 дні співачку госпіталізували.

МакЅим

Лікування виявилося вкрай неефективним, на кисень МакЅим нереагувала, легені не прочищалися, тому медиками було прийнято рішення ввести її в кому.

Станом на 25 червня у російської артистки було уражено близько 70% легких.

Піар-менеджер співачки Яна Богушевська заявила, що стан МакЅим оцінюється як "вкрай важкий".

Раніше портал MY.UA повідомляв про те, що поп-співачку Максим ввели в кому і підключили до апарату ШВЛ: "не реагувала" .

Також ми писали, що Сергій Бабкін пройшов перший етап лікування: наступний крок через два тижні.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Светлана Мусийко
Редактор новостей
Поделиться сюжетом